HOTEL BIJOU
HOTEL BIJOU

« Вижте още хотели към тази почивка



HOTEL BIJOU



Разположение:

Хотел "Бижу" е идеално разположен директно на плажа в село Равда, с изглед към живописния залив и древния град Несебър, който е само на 10 минути. Слънчев бряг е на 5 минути път с кола. Хотелът се намира в тих и спокоен район. Идеално място за семейства и приятели. В близост се намира автобусна спирка с регулярен транспорт до древния Несебър и курорта Слънчев бряг, както и до летище Бургас и град Бургас.



В стаите:

Хотелът разполага с 46 комфортно обзаведени двойни стаи и 3 апартамента; рецепция – 24 ч; сейф; ресторант; лоби бар; панорамен бар и басейн с шезлонги на покрива на хотела с изумителна морска панорама; Платен подземен паркинг е достъпен за всички гости на хотела

В стаите: климатик, минибар, телефон, кабелна ТВ, баня с душ и WC, балкон, безжичен интернет.



На територията на хотела:

Предлага невероятно слънчева тераса и басейн с изглед към морето. Тук можете да опитате от вкусните традиционни български и интернационални ястия със средиземноморски привкус, придружени от богата колекция от вина и широк асортимент от коктейли.



Хранене:

В цената са включени закуска и вечеря. Изхранването е на блок маса при минимум 15 настанени гости в хотела. В противен случай – на сет меню.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер