VERAMAR BEACH
VERAMAR BEACH

« Вижте още хотели към тази почивка



VERAMAR BEACH



Разположение:

Хотел Верамар Бийч е новопостроен 4-звезден хотел в бързо развиващия се курорт Кранево. Той е разположен в непосредствена близост с живописен плаж –около 70м., в спокойно, уютно и зелено място, с панорамна гледка към крайбрежните хълмове и нос Калиакра. Краневое с директна връзка по плажната ивица с к.к. Албена, град Балчик и само на 8км. от к.к. Златни Пясъци. Плажът на курорта е с дължина около 6 км, а плажната ивица наместа достига до невероятните 130м ширина.

Хотелът предлага настаняване на база All-inclusive и е подходящ за семейна почивка или един спокоен уикенд. Пряката връзка с плажа, предлага на гостите на хотел Верамар Бийч желаната морска атмосфера и една спираща дъха гледка към морето. Тук ще получите вниманието и обслужването, което търсите, за еднаспокойна и релаксираща почивка на брега на Черно Море. Най-близкото летище е летище Варна, на 37 км от Veramar Beach - All inclusive.



В стаите:

Типовете помещения, които предлага Верамар Бийч Хотел:

Двойна стая - Гости: 3. Квадратура: 23 m².
Двойната стая на хотел Верамар Бийч е обзаведена с: Разтегателен диван, Две легла, Климатик, Балкон, TV SAT, Интернет достъп, Вид подова настилка - паркет, Душ, Бюро.

Двойна Стая Economy
Повече за Стаята -Гости: 3. Квадратура: 23 m²
Двойната economy стая е комфортно обзаведена с: Разтегателен диван, Две легла, Климатик, Балкон, TV SAT, Интернет достъп, Вид подова настилка - теракот, Душ, Бюро.

 



На територията на хотела:

Хотел Верамар Бийч All-inclusive предлага много удобства на своите гости. Хотелът има денонощна рецепция на Ваше разположение, три бара –Lobby Bar, Beach Bar и Pool Bar, ресторант със 150 места, открит външен басейн –14х11х12м + детска секция с пързалка –2 кв.м., около басейна има 40 шезлонга и бар с освежаващи напитки. Хотелът разполага и с частен плаж със 130 шезлонга и 50 чадъра, както и с плажен бар –безплатни за всички гости на Верамар Бийч. Също така, ние предоставяме на нашите гости безплатен паркинг.

Верамар Бийч Хотел предлага на своите гости услуги, които, ще допълнят лятната почивка.
Барове и Ресторант

Забавление за деца

През целият Ви престой, тим за анимация ще се грижи за Вашето настроение!Различни игри и забавления –плажен волейбол, вечерна анимация и детска дискотека.За най-малките ни гости има всекидневна анимация съобразно програмата,в часове между 10:00-12:00 и 15:00-17:00. Дискотеката за деца започва от 21:00.



Хранене:

Описание на All inclusive храни и напитки. Основни хранения: Закуската е на бюфет в основния ресторант на хотела от 07:30 - 10:00, 12:00 - 14:00 –Обяд, 18:00 - 21:00 –Вечеря. Междинни хранения: 14:30 - 16:00 – Пица и спагети, 16:00 - 17:00 – Кафе, чай и дребни сладки. Напитки: Разнообразни, безплатни, алкохолни, топли,безалкохолни и газирани напитки.
Работно време на баровете: 10:00 – 23:00 –Лоб бар, Бар при басейна, 09:00 – 16:00 – Бар на плажа.



Плаж:

Хотелът разполага със собствен плаж и се намира в близост до няколко известни забележителности, на по-малко от 1 км от централния плаж на Албена и на около 7 минути пеша от ледената зала „Блек Сий Айс Арена“.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер