SUNNY CASTLE HOTEL
SUNNY CASTLE HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



SUNNY CASTLE HOTEL



Разположение:

Съни Касъл 4**** се намира на първа линия на централен плаж в к.с. Кранево, на 4км. Южнo от к.к. Албена и на 5 км. северно от к.к Златни пясъци. гр. Балчик се намира на 15км . От центъра на Гр. Варна е на 25км. , а от летище Варна на 30км.

 



В стаите:

Стаите са дизайнерски обзаведени с елегантен декор и дискретен лукс. Всички стаи са с гледка към морето и предразполагат за спокойствие и релакс. Хотелът разполага с 62 помещение, от които 2 апартаментa, 3 фамилни апартамента, 2 студиа и 55 двойни стаи. За вашият комфорт и уют всяко помещение разполага с индивидуална климатична инсталация, LCD телевизор, кабелна телевизия, free WIFI, телефон в стаята, телефон в банята, мини бар, сейф, баните са с вана или душ кабина, сешоар, и халат за баня. Стаите са комфортни и просторни, варират между 25-30м2



На територията на хотела:

Допълнително на гостите се предлагат следните услуги: детска площадка, лоби бар, скай бар, ресторант, барбекю, достъп за инвалиди, 24ч., рум сервиз, гладене, пране , бебешки легла, чадър на плажа с шезлонг, трансфери, интернет, магазин за сувенири, велосипеди под наем, Rent a car, обмен на валута, плащане с карта, екскурзии, плажен волейбол и футбол.
Ресторант “Съни Касъл” е комбинацията от дизаин, уют, приятна атмосфера и изискана кухня .Ресторанта разполага със сто места на закрито и сто места на панорамна външа тераса с гледка към морето.

SKY BAR:
Невероятния ни SKY BAR, ще Ви отведе буквално в облаците. Страхотна гледка към цялата плажна ивица и морето, разнообразни, коктейли и детокс напитки ще Ви накарат да се почувствате страхотно.

Lobby Bar:
Подходящо място за релакс, четене на книга, бизнес среща или за дегустация на различни аперативи и десерти в уютна обстановка. Разнообразието от десерти приготвени по домашна рецепта в съчетание с кафе или чай, са истинска наслада за сетивата.

Външен басейн - с капацитет 100м2 и дълбочина 1,50м. и Адаптиран напълно за нуждите на децата.
Джакузи – В джакузито ни с гореща вода може да се потопите и релаксирате с коктейл в ръка.
Парна баня - Водата е основен източник на живот- също и елексир, който ободрява, освежава ,подмладява и лекува.Тя изчиства тялото от токсини, засилва притока на кислород, подобрява кръвообръщението и не на последно място- поддържа кожата свежа и млада.
Турска баня - Турската баня ни пренася в света на Oриента, там където приказната героиня Шехерезада прекарва голям част от времето си сред приглушените звуци на леещата се вода. Влажните мраморни пейки и ароматни масла са предпочитан начин и сега за релаксация и отмора.
Сауна - Сауната има благоприятен ефект за повишаване на имунитета, детоксикация на организма, стимулира сърдечно съдовата система, подобрява функционирането на кожата и премахва главоболието и среса.
Шоков душ – Намира се в непосредствена близост до сауната и парната баня, за тези от вас които желаят да си вземат освежаващ душ.
Приключенски душ- Различните водни струи – от плътна хладна мъгла до тропическия дъжд на огромни капки, допълнени с различно цветово осветление, звукова система и неповторими аромати,ще Ви накарат да изпитате невероятно удоволствие Комбинацията от всичко това остава незабравими изживявания във всеки спа посетител.
Зона за релакс- В зоната ни за релакс може да се отпуснете след ползването на сауната, парната баня или басейна и да се насладите на приятна музика и спокойствие.
Масажи - Насладете се разнообразни лечебни, ароматерапевтични и релаксиращи масажи. Постигнете пълен релакс , отпуснете тялото и прогонете стреса.
Фитнес зала - Възползвайте се от свободното си време и се отдайте на тренировка по време на вашата ваканция.Фитнес залата е обурудвана с най-новото поколение уреди, които гарантират качествено изпълнение на упражненията.
Козметичен салон - Погрижете се за вашия външен вид и настроение в нашият салон.



Хранене:

ALL INCLUSIVE -  2021г.
Изхранване в основен ресторант на бюфет:

Закуска - 08:00ч. - 10:00ч.
/разнообразие от колбаси, млечни изделия, плодове и зеленчуци, тестени и макаронени изделия, омлети, десерти, сок,трапезна вода, топли напитки/

Обяд - 12:00ч. - 14:00ч.
/традиционни основни ястия, салати, супи, плодове, десерти, безалкохолни напитки, сок, трапезна вода, наливна бира, наливно вино/

Следобедна закуска – 16:00ч. – 17:00ч.
/дребни сладки, соленки, плодове, сладолед/

Вечеря – 19.00ч. - 21:00ч.
/салати, супи, основни ястия, скара, гарнитури, плодове, десерти, български алкохол, безалкохолни напитки, сок, трапезна вода/

Безплатни напитки:
* Безалкохолни напитки (сок, кока-кола, фанта, спрайт, тоник, сода и трапезна вода), топли напитки (чай, кафе, мляко, мляко с какао) наливно вино и наливна бира са включени през целия ден от 08:00ч. до 21:00ч.
* Български алкохолни напитки (водка, ракия, ром, мента, джин, уиски) са включени през целия ден от 10.00ч. - 21:00ч.

Безплатно ползване на външен басейн;
Безплатно ползване на шезлонг, чадър и шалте на басейна; / до изчерпване на количествата/
Безплатно ползване на шезлонг, чадър и шалте на плажа; / до изчерпване на количествата/
Безплатен фитнес;
Безплатен интернет на територията на хотела;
Безплатен паркинг;
Безплатен сейф във всяка стая;

За деца:
Външен детски кът;
Детска секция във външния басейн;
Детски столчета в ресторанта;
Бебешки кошари /предоставят се безплатно/;

Извън ALL INCLUSIVE:

Лоби Бар : 11:00ч. - 23:00ч.
Скай бар : 18:00ч. – 23:00ч.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер