ECO THERMA VILLAGE
ECO THERMA VILLAGE

« Вижте още хотели към тази почивка



ECO THERMA VILLAGE



Разположение:

Комплекс „ Терма Вилидж “ е разположен на българското Черноморие, в подножието на Добруджанското плато, до природния резерват „Балтата“.

Комплексът включва два великолепни петзвездни хотела, „Терма Еко” и „Терма Палас”, всеки с басейни с минерална и морска вода, и специална сграда за настаняване „Терма камп & пул” за спортисти и техните треньори.

Хотелите са оборудвани с ресторанти, предлагащи европейска и традиционна българска кухня, открити плувни басейни, СПА центрове, зали за тренировки, боулинг, зали за фитнес и йога, открит басейн с водни пързалки, барове, пицария, спортни площадки, стадиони , тенис кортове, зони за отдих в парка, база за конна езда, модерни двуетажни вили, разположени на няколко метра от пясъчния плаж на комплекса и оборудван плаж.

„Black Sea Ice Arena“, разположена в комплекса „Терма Вилидж“, със съвременни удобства като професионални съблекални, е идеалното място за много летни лагери по хокей на лед и фигурно пързаляне. Всяко лято “Black Sea Ice Arena” става домакин на международни летни турнири по хокей на лед се, където се събират на отбори от цял ​​свят.

Комплексът представлява пешеходна зона, и разполага с електромобили за движение между плажа и хотелите за тези с ограничена подвижност.

„Терма Вилидж“ е създаден по такъв начин, че да задоволява нуждите на всички наши гости.

„Терма Вилидж“ е идеалното място за тези, които ценят и обичат красотата на природата, активния отдих и екологията.

„ Терма Вилидж “ - Екология, спорт, здраве!



В стаите:

Двойна стандратна стая "Африка"

Площ от 30 кв.м.,

допустимо настаняване – 2-ма възрастни + 1 дете или 3-ма възрастни.

На разположение на нашите гости са:

·сейф; минибар; двойно легло и разтегателен "фотьойл" за един човек; Интернет;

· Централна климатична инсталация с идивидуален контрол на температурата;

· Директна телефонна връзка; Огледало; Гардероб; LCD телевизор; Място за багаж.

Двойна стандартна стая "Лаванда"

Площ от 30 кв.м.,

допустимо настаняване – 2-ма възрастни + 1 дете или 3-ма възрастни.

На разположение на нашите гости са:

· сейф; минибар; двойно легло и разтегателен "фотьойл" за един човек; Интернет;

· Централна климатична инсталация с идивидуален контрол на температурата;

· Директна телефонна връзка;

· Огледало; Гардероб; LCD телевизор; Място за багаж.



На територията на хотела:

РЕСТОРАНТ ОСНОВЕН " La Menu "

Основен ресторант, Първи етаж.

Работно време

Закуска от 07:30 ч. до 10:00 ч.

Обяд от 12:00 ч. до 14:00 ч.

Вечеря от 18:00 ч. до 21:00 ч. Ол-инклузивни напитки до 22:00ч.

Обслужване – на бюфет

Напитки ALL – високоалкохолни, бира, вино – бяло, червено и розе, кафе, мляко, чай, какао, плодови сокове, газирани безалкохолни напитки.

Добре дошли в ресторант „Ла Меню“!

Надяваме се, че ще останете впечатлени от разнообразието от приготвяни ястия. На шведската маса за Вас ще има винаги прясно приготвени ястия от европейската кухня: италиански салати, паста и ризото, немски месни деликатеси, испански зеленчукови блюда, балкански закуски и предястия. Ще Ви очакват известните в цял свят белгийски плънки и сосове. Месни супи и шведски крем-супи. Норвежки рибни ястия и сочни морски деликатеси, приготвени по стари португалски рецепти. Ароматни френски печива и леки английски пудинги и десерти.

За закуска предлагаме пресни сокове, разнообразие от сирена, плодове и месни закуски. Апетитни палачинки и печива. Вкусни кафе и чай. Известните в цял свят български натурални млечни продукти. Овесени каши за всеки вкус.

Обядът е изпълнен с ароматът на треви и подправки. Състои се от балансирано разнообразие от европейски ястия, с техните типични предястия, разнообразни гарнитури и голям избор от основни ястия.

Вечерята в нашия основен класически ресторант със семейството и приятелите и уютната обстановка няма да Ви разочароват. Можете да видите как нашият главен готвач приготвя ястия пред очите Ви в нашата show cooking зона.

Тематичните вечери ще Ви помогнат в пълна степен да извършите незабравим гастрономически круиз по европейските градове. Заедно с хубавата храна можете да се насладите на глътка хубаво вино или бира.

Можем да кажем, че нашият основен ресторант е удобен и просторен, с добра храна и отлично обслужване.

В хотел „Терма Еко“ съзнателно се стремим към разнообразие в стиловете. Класическия ресторант, който е основен в нашия хотел, е една традиция. Широкото пространство между масите, удобните столове, незабележимото, но висококачествено облужване от персонала – това е част от нашето специално отношение към гостите на нашия хотел.

Менюто в основния ресторант на хотел „Терма Еко“ ще ви пасне идеално, независимо за колко време сте отседнали в Кранево. Ние предлагаме класически ястия, типични за европейската и българската кухня. Предлагаме и спецални рецепти – нашите готвачи често приготвят специалитет на деня, за който трябва да попитате Вашият сервитьор.

Що се отнася до шведската маса, ние се стремим тя да бъде украсена богато и красиво. Начинът на сервиране трябва да възбужда апетита и всеки наш гост – от мъничкото дете до възрастният човек, да успее да открие ястие, което му подхожда по вкус, хранителни навици и начин на живот.

Сезонните плодове са неразделна част от нашето меню, така, че вегетарианците също могат да останат сити и доволни, както и останалите посетители.

Интериорът в основния ресторант на „Терма Еко“ е замислен така, че да имате причина отново и отново да предпочетете уютната обстановка в нашия хотел. Меките форми и плавните линии, естествените материали и неутралните цветове могат да повишат Вашето настроение и при нас можете в пълна степен да се насладите на зеленина, тишина и спокойствие.



Плаж:

THERMA Village разполага със собствен плаж. Кристално чиста морска вода с ниска соленост, фин, златист пясък, необятна плажна ивица.
Ще Ви откараме до брега с луксозен голф-автомобил.



Забавление:

Забавления за деца и възрастни

Забавления за деца:

1. Уроци по плуване;

2. Уроци по фигурно пързаляне;

3. Кулинарна школа;

4. Езикова школа ( Английски език );

5. Школа по рисуване;

6. Анимация - Амфитеатър на плажа;

7. Плажни игри и конкурси;

8. Организиране на рождени дни - с оператор или фотограф;


Забавления за възрастни:

1. Концерти - класическа и модерна музика;

2. Водно лазерно шоу;

3. Музика на живо;

4. Уроци по плуване;

5. Уроци по фигурно пързаляне;

6. Уроци по тенис;

7. Уроци по сърф;

8. Уроци по конна езда;

9. Спортна анимация;



Спорт:

Баварски Кърлинг

В Ледена пързалка "Black Sea Ice Arena" предлагаме отборни игри по баварски кърлинг.

Кърлингът произлиза от curling – извивам се, въртя се и се появява за първи път в късно- средновековна Шотландия.

Осигуряваме пълен набор от спортни пособия необходими за тази игра, която носи положителен заряд и емоция.

Ледена пързалка "Black Sea Ice Arena"

Ледената пързалка "BLACK SEA ICE ARENA" - е голям модерен спортен и тренировъчен комплекс с обща площ от 3300 кв.м.,покритието на пързалката е с естествен лед 60x26 м, както и трибуна за зрители за 400 места.

Ледената пързалка е предназначена както за пързаляне на кънки, така и за обучение и спортни състезания по хокей, фигурно пързаляне, кърлинг. Ледената пързалка работи целогодишно.

В разработката на проекта за ледената пързалка и нейното строителство непосредствено е взела участие австрийската фирма "AST", която е световно известна със своята технология за създаване на ледени пързалки.

Автоматичното управление на температурата на леда, неговата твърдост и модерно оборудване за заливане на леда, позволяват да се създаде този вид лед, който е необходим за тези видове спортове.

"BLACK SEA ICE ARENA" има: четири специализирани съблекални за 100 атлети с душ и тоалетни, стаи за треньори, съдии и обслужващ персонал; конферентна зала; хореографична зала за фигуристи; гардероб за посетителите на комплекса с отделно място за обуване/смяна на кънки; лекарски кабинет; сушилня за кънки и спортно облекло; панорамно кафе-бар за посетители, в което те могат да наблюдават или да гледат спортни събития на леден терен.

Ледената пързалка ще бъде на разположение не само за спортисти, но и за тези, които искат да се занимават с фигурно пързаляне, или просто карат кънки за забавление и удоволствие.

Ледената арена е оборудвана с професионална осветителна техника със специални ефекти, с всички необходими съоръжения за игра на хокей на лед, спортно табло, също така и със система на звуково зониране. Това позволява на арената да се провеждат не само тренировки и състезания на спортисти и отбори, но и популярни ледени шоута, дискотеки и изпълнения на музикални групи.

Хокей на лед

Ледена пързалка "Black Sea Ice Arena"e подходяща и за хокей на лед. Пързалката е била домакин на редица хокейни отбори, техните състезания или тренировъчни лагери. През декември 2018 своя лагер проведоха "Динамо-Москва" - деца, юноши и младежи от 10 до 17 години.Отбори като ЦСКА и Левски.

 







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер