SPA HOTEL ORPHEUS
SPA HOTEL ORPHEUS

« Вижте още хотели към тази почивка



SPA HOTEL ORPHEUS



Разположение:

Четиризвездният СПА хотел "Орфей" е с отлична локация, намира се на 200 м. от ски център 1 на лифта и на около 300 м. от центъра на к.к. Пампорово. Локацията му е много удобна за скиорите, заради непосредствената близост на хотела до лифта.



В стаите:

Хотелът разполага с 260 комфортно обзаведени помещения - двойни и тройни стаи, едноспални и двуспални апартаменти, делукс апартаменти.



На територията на хотела:

На разположение на гостите е СПА център с отопляем вътрешен басейн с детска секция, Основен ресторант, Тематичен ресторант, Скай бар, Лоби бар и Витамин бар (СПА).

Основен класически ресторант

Основният ресторант на Хотел Орфей е класически и се състои от две зали. Разполага с 250 места . В него можете да се насладите на нашето разнообразие от храни и напитки. Закуската и вечерята се провеждат на блок маса, където се предлага и шоу кукинг. За обяд се предлага дневно меню . Насладете се и на нашите тематични вечери на блок маса.

Тематичен ресторант

Тематичен ресторант с 250 места в модерен стил – кухня с шоу кукинг, камина за чеверме, пещ за пърленки и пици, барбекю за скара : ала - карт меню. Закуската и вечерята се провеждат на блок маса. Насладете се и на нашите тематични вечери на блок маса.

Лоби бар

Разположен в просторното и слънчево фоайе на хотела, лоби барът разполага с 60 места и предлага богат избор от алкохолни и безалкохолни напитки.

Витамин бар

Витамин барът се намира в Спа центъра и е в близост до басейна и релакс зоната.

Скай бар

Модерно обзаведеният скай бар се намира на 7-мия етаж и разполага със 70 места. Потапяйки се в прекрасната атмосфера, можете да се насладите на невероятната панорама към пистите и връх Снежанка. Барът предлага разнообразие от напитки и коктейли.

Предлагат се следните услуги и удобства: професионална анимация за деца и възрастни, детски кът, зала с развлекателни игри, игрална зала с хазартни игри, фризьорски салон, конферентна и заседателна зала, ски гардероб, ски училище, външен паркинг и подземен гараж, Wi-Fi в целия хотел.



Хранене:

HB - закуска и вечеря



Безплатни услуги:

За да бъде Вашият престой в хотела незабравим и пълен с емоции, за да са усмихнати Вашите деца през целия ден, за Вас ще се погрижат нашите млади, весели и добре обучени аниматори.

Разнообразната детска анимационна програма, съобразена с предпочитанията на най-малките гости и грижата за тях от страна на нашите аниматори, ще допринесе за по-спокойната и релаксираща почивка на техните родители.

Спортната програма за възрастни е съчетание между леснодостъпни и ненатрапчиви игри, които ще задоволят претенциите на широк кръг от възрастови групи. Програмата е една добра основа за приятелско настроение сред посетителите на хотел „Орфей”.

Детският клуб е с работно време от 10:00ч. до 18:00ч. всеки ден. Между 20:00 ч. и 22:00 ч. се провеждат детска дискотека и детска кино вечер.

Станете част от анимационната ни програма за деца и възрастни и ние ви гарантираме, че няма да скучаете и ще прекарате ваканцията си повече от забавно!



Забавление:

На разположение на гостите е безплатна СПА термална зона включваща отопляем вътрешен басейн с детска секция с температура на водата - 28 градуса, джакузи, финландска и инфраред сауна, билкова сауна, парна баня и арома парна баня. Срещу допълнително заплащане гостите могат да се възползват от турска баня - Хамам, различни видове масажи - мокър масаж с хидрована, масаж по двама. На разположение са още козметичен салон, фитнес. В близост до басейна се намира и Витамин бар.

Басейн и джакузи

В зоната на СПА центъра се намира и закритият отопляем басейн с шезлонги за релакс. Температурата на водата в него е 28 градуса. В съседство сa две джакузита и малък басейн, предназначен за деца.

Турска баня ХАМАМ

Ако искате да отстраните токсините, да се пречистите и релаксирате, вашето място е единствената по рода си Турска баня - Хамам. В автентична атмосфера ще почувствате топлината на на мраморния камък, парата и влагата.

Сауни

На разположение на гостите са билкова сауна, финландска и инфраред сауна.

Арома парна баня

Парната баня е идеален начин за прочистване на тялото от вредните вещества чрез струя нагрята пара под налягане, има противовъзпалително, хидратиращо и болкоуспокояващо действие.

Масажи

Спа центъра разполага с 6 масажни кабинета, условия за мокър масаж : душ виши, хидро вана. Предоставя се възможност за масаж по двама.

Релакс зона

След изморителен ден на пистите или просто за отпускане и тонизиране в студените зимни дни, на разположение на гостите е релакс зоната на Хотел Орфей.

Вип кът

В зоната на СПА центъра се намира руски ВИП кът с джакузи, сауна, шок ведро, който е подходящ за компании.

Спа рецепция и Витамин бар

Спа рецепцията и Витамин барът се намира в Спа центъра и е в близост до басейна и релакс зоната.

Спа етикет

Уважаеми дами и господа,

СПА център „Орфей“ е място за спокойствие и отдих. Уважавайте тишината и желанието за уединение на останалите гости, като не разговаряте на висок глас и се насладите на тишината и приятната музика. Желателно е преди и непосредствено след посещение в СПА центъра да се избягва консумацията на тежки храни, алкохол или кофеин. Задължително вземете душ преди да влезете в басейна или джакузито, сауната или парната баня.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер