HOTEL ORBITA
HOTEL ORBITA

« Вижте още хотели към тази почивка



HOTEL ORBITA



Разположение:

Хотел Орбита се намира на 4 минути от абсолютния център на град Варна, близо до Икономически университет – Варна, Медицински университет, Общината, на 5 минути от Морската градина, Фестивалния и конгресен център и плажа . От хотела може да се стигне пеша до най-популярните забележителности на морската столица на България - Катедралния храм Св. Успение Богородично, Археологическия музей, Дворец на културата и спорта, Летен театър, Драматичен театър Стоян Бъчваров, Варненската опера, Аквариума, Военно историческия музей, Римски терми и др.
Благоприятното местоположение на хотела позволява достъп както с личен автомобил или такси, така и с обществения транспорт. С автобус може да се стигне до хотела от жп гара, автогара и летище .
Разположен само на 900 метра от плажната ивица в живописната централна част на Варна, напълно реновираният през 2005 г. хотел Орбита разполага с 32 двойни стаи и предлага отлични условия за отдих след натоварения делови ден.



В стаите:

Реновираният хотел разполага с 32 двойни стаи и предлага отлични условия за отдих след натоварения делови ден или пълноценна почивка със семейството или с приятели. Във всяка стая има баня, климатик, телевизор с кабелна телевизия, телефон, минибар.
Двойните стаи са с цяла спалня или две отделни легла.
Двойна стая може да се ползва от един човек – като единична.



На територията на хотела:

На партерния етаж на хотела гостите могат да се насладят на грил ресторант Happy Bar & Grill, който е част от любимата на българите верига ресторанти и работи денонощно.
Хотелът предлага също сейф, денонощен рум-сървиз, пералня и химическо чистене, минибар, безплатен WiFi интернет, информация на рецепцията и бизнес услуги.
На разположение има също конферентни съоръжения за корпоративни мероприятия.
Хотелът не разполага със собствен паркинг, но в близост от 400 метра на разположение на гостите е платен паркинг.



Хранене:

RO - само настаняване
BB - нощувка и закуска







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер