ORBILUX HOTEL
ORBILUX HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



ORBILUX HOTEL



Разположение:

Апартхотел Орбилукс е разположен в подножието на величествената Пирин планина, в туристическата част на град Банско и на 600 метра от начална станция на кабинковия лифт.
Построен е в типичния за Банско стил от епохата на Възраждането, съобразен със съвременните изисквания и стандарти. В изграждането и обзавеждането му са използвани предимно естествени материали, създаващи уют и топлина. Комплексът разполага с всичко необходимо за Вашата почивка и релакс през цялата година. Избягайте от ежедневието и стреса и почувствайте магията на Пирин планина. Екипът на хотела ще откликне на всяко Ваше желание и ще се погрижи за Вашата почивка и приятен престой.



В стаите:

Апартхотел Орбилукс предлага настаняване в:

Апартамент Една спалня
Гледка : Планина
Квадратура : 58 m2
Капацитет : 4
Съоръжения : Сейф, Wi - Fi, Сешоар, ТВ, Централно Отопление, Почистване

Всички апартаменти в Орбилукс са просторни с гледка към планината и ски пистите.
Те са комфортно обзаведени и разполагат със спалня, хол с кухненски бокс, холова гарнитура с разтегателен диван и маса, LCD телевизор с над 100 канала и Wi Fi.

Баните са оборудвани с вана или душ кабина, сешоар и тоалетни принадлежности.

Едноспалните апартаменти са подходящи за настаняване на до 4 човека.

Апартамент Две Спални
Гледка : Планина
Квадратура : 70 m2
Капацитет : 6
Съоръжения : Wi - Fi, Румсървис, Сейф, Сешоар, ТВ, Централно Отопление, Почистване

Двуспалните апартаменти в Орбилукс са просторни с гледка към планината и ски пистите. Те са комфортно обзаведени и разполагат с две спални, хол с кухненски бокс, холова гарнитура с разтегателен диван и маса, LCD телевизор с над 100 канала и Wi Fi.
Баните са оборудвани с вана или душ кабина, сешоар и тоалетни принадлежности.

Подходящи са за настаняване на до 6 човека.

Студио
Гледка : Планина
Квадратура : 30 m2
Капацитет : 3
Съоръжения : ТВ, Румсървис, Сешоар, Почистване, Телефон, Wi - Fi

Студиата в Орбилукс са просторни и предлагат всичко необходимо за Вашата перфектна почивка. Те са комфортно обзаведени с две единични легла или едно двойно, гардероб, тоалетка, столове, LCD телевизор с над 100 канала и Wi Fi.
Баните са оборудвани с душ кабина, сешоар и тоалетни принадлежности.

Подходящи са за настаняване на до 3 човека.



На територията на хотела:

Лоби Бар
Тук можете да се отпуснете

Лоби барът е мястото, където можете да се отпуснете след чудесно прекарания ден в планината и да се насладите на топла напитка, освежаващ фреш или да изберете от нашата богата селекция алкохолни и безалкохолни напитки. В студените зимни вечери за Вашия уют ще допринесе и топлината на огъня в камината.

Ресторант
Стилни и вкусни ястия

Ресторант Орбилукс предлага задушевна атмосфера, къдете можете да поглезите сетивата си с вкусни ястия от Българската национална и Европейска кухни. Всички ястия се приготвят от пресни и качествени продукти от майсторските ръце на нашите готвачи.

В топлите летни месеци, може да се насладите на вкусна вечеря в нашата озеленена лятна градина, наслаждавайки се на тихия ромон на близката рекичка и песента на щурчетата.



Хранене:

HB - закуска и вечеря



Забавление:

Терапии
Ревитализиращи процедури

За нашите гости предлагаме тонизиращи и ревитализиращи терапии за лице и тяло. Опитните ни терапевти ще се погрижат да се почувствате отпочинали и възстановени в релаксиращата обстановка на масажните ни студиа.

Парна Баня
За повече здраве и спокойствие 

Водата е есенцията на СПА терапиите и парната баня е част от това. Ползите от нея са многобройни. Парата разширява кръвоносните съдове и подобрява кръвоснабдяването на цялото тяло, увеличава отделянето на течности и очиства тялото от токсини. Парата също помага при мускулни болки и пречиства дихателните пътища.

Сауна
Прочистване на целия организъм

Любителите на по-топлия въздух могат да се отпуснат в нашата сауна за пълен релакс. Ползите от сауната са многобройни : понижаване на стреса , изчистване на токсините от организма, отпускане на мускулите и успокояване на ставите, повишаване на сърдечно-съдовата активност, подобряване на съня и не на последно място увеличаване изгарянето на калории.



Спорт:

Плувен Басейн
Плувайки системно, човек удължава живота си

Апартхотел Орбилукс, Банско изкушава гостите си с вътрешен отопляем басейн, който предлага отпускащо плуване и възможност за водни упражнения.

Фитнес
Хвърли излишните килограми на боклука

За любителите на активния отдих хотел Орбилукс предлага фитнес, оборудван с всичко необходимо, за да:

поддържате Вашето тяло стегнато и в кондиция
да подобрите настроението и самочувствието си
да ободрите ума си и подобрите паметта си
да повишите матаболизма си
да увеличите количеството на кислород в кръвта и много други







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер