KATARINO SPA HOTEL
KATARINO SPA HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



KATARINO SPA HOTEL



Разположение:

СПА комплекс Катарино е от първите модерни СПА хотели с прекрасни условия за целогодишен туризъм в региона на Банско и Разлог. Създаден през 2005 г. и изцяло обновен през 2018 г., той е въплъщение на представата за луксозна СПА почивка сред природата! Със своята съвременна концепция за СПА и уелнес услуги, комплексът е топ дестинация за релакс или романтична СКИ ваканция.

СПА комплекс Катарино е разположен върху площ от 31 000 кв.м., сгушен в сърцето на двете най-високи планини в България - Рила и Пирин. Това, което отличава комплекса е атрактивната му локация, която се намира само на 5 минути с кола от град Разлог и на 10 минути от Банско - най-известният ски център на Балканите. В близост до летни и зимни съоръжения, но същевременно встрани от градската шумотевица, чистите борови гори, обгръщащи комплекса, правят Катарино СПА притегателен център за истинска отмора и презареждане сред природата.

Дизайнът на обновения Катарино СПА Хотел е творение на известната българска дизайнерка Мария Стоева. Той впечатлява с хармония между обем, форми и естествени материали, използвани при изграждането на комплекса, а минималистичният стил и изтънчена елегантност са неговата запазена марка.



В стаите:

В основната си част, комплексът разполага със 139 луксозни стаи и апартаменти, а в границите на хотела са разположени фамилни къщи, които се състоят от 17 комфортни апартамента с по две спални.



На територията на хотела:

Гостите на Катарино СПА могат да се насладят на кулинарни изкушения в класическия ресторант и в механа с дегустационна секция за вина и мезета - собствено производство.
Комплексът разполага с уютен лоби бар, витамин бар, бар басейн, модерен СПА & Уелнес център, вътрешни и външни басейни с обширни зелени площи, на които са разположени шезлонги за слънчеви бани, детски клуб и външни площадки, конферентен център, собствен тенис на корт, боулинг зала, зала за тихи игри, магазин за дрехи и аксесоари, хранителен магазин, банкомат.
Комплексът разполага и със собствена зарядна станция за електромобили с мощност 22 kW, която е единствена по рода си в региона.



Хранене:

HB - закуска и вечеря



Забавление:

Солна Стая

Халотерапията /лечение със сол/ е най-добрият начин за поддържане на здрава дихателна система, както и за намаляване на риска от простуда и грип.

Намалява стреса, главоболието, умората и депресията, усилва енергийната и психическата устойчивост, стабилизира съня, подобрява настроението, възстановява здравето.

Солната терапия е изключително подходяща и препоръчителна за деца. Напълно безопасна, без медикаменти, неинвазивна, без странични ефекти и потенциални рискове.

Противопоказания - не е подходяща за пациенти с активна туберкулоза, клаустрофобия, сърдечна недостатъчност, хипертония 2-ри стадий, злокачествени заболявания, както и по време на бременност.

Финландска и Кива сауни

Сухият въздух в сауните и високата температура от 80 -90 градуса влияят благотворно върху детоксикацията, облекчават мускулната болка, подобряват сърдечната дейност, кръвното налягане и цялостния тонус на организма.

Ползването на сауна, съчетано със здравословна диета и умерени упражнения, ще ви помогнат да отслабнете и да бъдете здрави.

Кажете „сбогом„ на токсините и задържаните течности, отпуснете се и дайте нов живот на тялото си.

Противопоказания - при високо кръвно налягане, сърдечно-съдови проблеми, разширени вени, при малки деца под 7 год. и бременни, при възпаления на опорно-двигателния апарат.

Лакониум

Топло помещение с поддържана температура от 35 градуса, затоплени пейки и стени, приятни аромати и релаксираща музика. Крайният резултат е усещане за свежест, психическо и физическо отпускане, освобождаване от стреса. Релаксиращият ефект е допълнен с лечебното въздействие на различни аромати и музика. Бременни жени и малки деца, както и хората с по-високо кръвно налягане, могат да ползват лакониума, но с повишено внимание.

Противопоказания - при инфекциозни и вирусни заболявания, силна треска, остри възпаления, открити рани, при сърдечно-съдови и респираторни заболявания.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер