SAINT IVAN RILSKI HOTEL
SAINT IVAN RILSKI HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



SAINT IVAN RILSKI HOTEL



Разположение:

Св. Иван Рилски Хотел и Апартаменти се намира в най-известния ски-курорт в България - Банско, на 160 км от София. Разположен близо до планината и само на 10 минути път до ски лифта.



В стаите:

Комплексът се състои от хотелска част, Уелнес център, един от най-големите закрити басейни в града и 4 луксозни апартаментни къщи. Построен в типичния алпийски архитектурен стил, съчетан с традиционни елементи, хотелът е истински рай за търсещите комфот, спокойствие и разкош.

Двойна стая със Спалня или 2 отделни легла

Площ: 30 кв.м.

Капацитет: 2 + 1

Насладете се на чистият въздух и изключителната гледка към планината или града от балкона. Отпуснете се в нашите модерни стаи със самостоятелна баня с вана. Тази просторна и светла стая разполага с голямо двойно легло или две единични легла и разтегателен диван.

Делукс стая, 1 Двойно легло, 1 Разтегателен диван

Площ: 55 кв.м.

Капацитет: 2 + 1

Обзаведен с топли и успокояващи тонове, модерната Делукс стая предлагат прекрасна гледка към града или планината. Нашите наскоро реновирани луксозни стаи предлагат просторна баня с вана, душ кабина и два умивалника, и са идеално място за почивка след изтощителен ден. Отпуснете се в удобното легло, като гледате един от любимите си канали на 40 "телевизор с плосък екран.

Студио, 1 Двойно легло, 1 Разтегателен диван

Площ: 30 кв.м.

Капацитет: 2 + 1

Студията се намират в апартаментните къщи зад основната сграда. Те предлагат съчетание от комфорт и практичност, с напълно оборудван кухненски бокс и баня с душ. Студията са обзаведени в съвременен стил.

Фамилен Апартамент, 1 Двойно легло, 1 Разтегателен Диван

Площ: 50 кв.м.

Капацитет: 2 + 2

Фамилните апартаменти са разположени в апартаментните къщи зад основната сграда. Този апартамент разполагат с просторна всекидневна с оборудван кухненски бокс и една елегантно обзаведена спалня. Очарователният интериор дава усещането на домашният уют.



На територията на хотела:

Св. Иван Рилски Хотел и Апартаменти също така предлага 3 ресторанта, включително традиционна българска механа, 2 бара и 3 конферентни зали.



Хранене:

BB - закуска
HB - закуска и вечеря



Забавление:

Уелнес клубът в хотел Св. Иван Рилски разполага с един от най-големите закрити басейни в града. Оборудван е още със сауна и парна баня, ледена стая, зона за релакс, както и няколко кабинети, където можете да се насладите на различни масажи, терапии и други процедури, всички извършвани от екип от професионалисти.

Размери на басейна: 20м х 7м; Дълбочина: 1.50м х 1.60м; Температура на водата: 28 - 29 градуса







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер