ASTI ART HOTEL
ASTI ART HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



ASTI  ART HOTEL



Разположение:

Aсти Aрхотел се намира в Синеморец - китно курортно селище, разположено на полуостров в най-южната част на българското Черноморие. Тук морето среща Странджа планина, сътворявайки уникално красива природа - дълги пясъчни плажове с кристална вода, широколистна, прохладна гора, достигаща самия бряг, великолепното устие на река Велека, вливаща се в Черно море и още безброй удивителни гледки.

През 2007, един български предприемач и неговата съпруга решават да споделят любовта си към Синеморец и българското изкуство, като построят малък хотелски комплекс, където можете да прекарате лятната си ваканция в уютна, спокойна и артистична среда в живописния пейзаж на Природен парк “Странджа”.



В стаите:

В комплекса ще ви посрещнат просторни апартаменти и стаи оборудвани с всички модерни удобства.

Целта на АСТИ Артхотел, Синеморец е да ви предложи красотата и спокойствието на малкото странджанско селище при удобства и гостоприемно обслужване, които да направят ваканциите Ви тук незабравими.

Стандартен апартамент:
Нашите стандатни апартаменти разполагат със спалня с двойно легло и дневна с разтегателно канапе и кухненски бокс. Апартаментите са просторни и оборудвани с климатик в хола, интернет, сателитна ТВ, малък кухненски бокс и хладилник. Апартаментите на партера разполагат с индивидуални градинки с маси и столове и са особено подходящи за семейства с малки деца. Апартаментите на първия и втория етаж имат тераси с гледка към вътрешния двор, парка или морето. Размер: 35-45 м2 
Максимално настаняване: до 5 човека.

Апартамент МАКСИ:
Разполага с 2 отделни спални и просторна дневна с разтегателно канапе и кухненски бокс. Двете отделни спални ви осигуряват цялото необходимо лично пространство. МАКСИ апартаментите са предпочитани от големите семейства или двойки приятели пътуващи заедно. Те се намират на първи и втори етаж и имат гледки към залива Бутамята, морето и вътрешния двор. Размер: 50-56 м2. Максимално настаняване: до 6 човека.

Двойна стая на мансарда:
Идеални за млади двойки или семейства с малко бебе, нашите двойни стаи са климатизирани и оборудвани с всички модерни хотелски удобства – интернет, сателитна ТВ, някои имат и малък кухненски бокс с хладилник. Гостите отседнали в мансардните стаи могат да ползват терасата на кулата до тях, от която се разкриват спиращи дъха гледки към залива Бутамята, морето и близкия парк. Една от стаите разполага с тераса с гледка към Природен Парк Странджа. Размер: 14-30 м2.Максимално настаняване: до 4 човека.



На територията на хотела:

Всеки ден в АСТИ започва с богата, приготвена на място закуска на бюфет, за която ние много се гордеем! Също, не пропускайте да опитате български традиционни ястия и богатото рибно меню на Ресторант АСТИ, където нашия главен готвач и неговия екип използват само пресни и висококачествени продукти, включително от нашата собствена градина. А като перфектно допълнение към избраното ястие може да изберете от внимателно подбраната селекция вина и ракии, както и домашно приготвени коктейли и фрешове.

В случай че желаете, можем да организираме трансфер от летището или ЖП гарата в Бургас. Също, можем да ви помогнем с организирането на разходки из Парк Странджа /с местни водачи или да ви помогнем с наемането на подходящ транспорт/.

Нашият екип е винаги на разположение да ви помогне да се насладите на времето прекарано в прекрасно място и да откриете много от скритите съкровища на Синеморец!



Плаж:

На 3-10 минути път от хотела ще откриете няколко уникални плажове със златист пясък и кристално чисти води (Бутамята, Велека, Липите, Силистар, Листи).



Забавление:

Всички гости на комплекса ползват безплатно шезлонг, чадър и кърпи край външния ни басейн, а Бар Барбекюто до него е още едно място където може да се насладите на вечеря под звездното небе или на освежително питие.

Басейнът и вътрешния двор са много подходящи за вашата сватба или елегантен вечерен коктейл, а нашите 2 конферентни зали могат лесно да приемат корпоративни събития за до 70 човека. /Безплатен безжичен интернет и кабелна ТВ има във всички помещения и общи части./

С нас ще имате много възможности за да почивате активно – имаме тенис корт, фитнес зала с тенис на маса, велосипеди, с които да се разходите из Природен парк Странджа или по пътеките по течението на река Велека. Детският кът във вътрешния двор предлага достатъчно място за забавления на цялото семейство.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер