ASPEN GOLF AND SKI RESORT
ASPEN GOLF AND SKI RESORT

« Вижте още хотели към тази почивка



ASPEN GOLF AND SKI RESORT



Разположение:

Аспен Ризорт „Голф и Ски” се намира в живописната Разложка котловина, заобиколен от величествените Рила, Пирин и Родопи, които част от Национален Парк Пирин и под защитата на ЮНЕСКО заради разнообразната флора и фауна. Комплекса е на 150 км от международното летище в столицата Сфия и на 10 мин. с кола от известния зимен курорт Банско, а голф игрището (с 18 дупки) “Пирин Голф Кънтри Клуб” проектирано от световноизвестния Ian Woosman е само на 300 м.



В стаите:

Всички помещения в Аспен Ризорт са луксозно обзаведени и с кабелна TV, DVD, телефон, тераса, баня с вана и сешоар, напълно оборудвана кухня включително ел. уреди и посуда.

Апартаменти и студиа
145 помещения, от които 73 студиа, 53 апартамента с 1 спалня и 19 апартамента с 2 спални. Редовни легла общо – 320, допълнителни легла − 100. Всички помещения са луксозно обзаведени, с кухни, кабелна телевизия, телефонр сешоар в банята.
Студио: напълно оборудвана кухня с уреди и посуда, маса за хранене и столове, модерна баня, две отделни легла, тераса с маса и столовe.
Апартамент с 1 спалня: напълно оборудвана кухня с уреди и посуда, маса за хранене и столове, антре и модерно обзаведена всекидневна с мека мебел и телевизор, модерна баня, спалня (king size bed), тераса с маса и столовe.
Апартамент с 2 спални: напълно оборудвана кухня с уреди и посуда, маса за хранене и столове, антре и модерно обзаведена всекидневна с мека мебел и телевизор, 1 модерно обзаведена баня, 2 спални − едната с две отделни легла, а другата с двойно легло (king size bed); тераса с маса и столовe.



На територията на хотела:

Модерно обзаведения ресторант с градина в Аспен Голф (120 места) предлага ястия от интернационалната кухня, традиционни български специалитети и богата винена листа с отбрани български и вносни вина. Лоби бара (60 места) е идеалното място за отмора и срещи с приятели на чаша ароматно кафе или чаша вино.

Също така детски кът и детска площадка в красивите Аспен градини, добре оборудван фитнес, СПА център с финландска сауна, сауна, парна баня и релакс зона, ски гардероб.
Гостите ползват безплатен Wi-Fi във фоайето, безплатен открит паркинг и закрит гараж срещу заоплащане.

Аспен Голф разполага с отопляем вътрешен басейн (30 - 32 0 С) с джакузи, както и с външен басейн за летните месеци.
Всички гости на комплекса ползват безплатно фитнес център, СПА център с финландска сауна, сауна, парна баня и релакс зона, ски гардероб.
Осигуряваме безплатен транспрот от хотела до ски пистите в Банско и обратно през зимните месеци, извършваме транстрансфери от и до летище София.



Хранене:

BB - закуска
HB - закуска и вечеря



Безплатни услуги:

Спа:
Комплексът разполага с външен басейн, детски външен басейн, отопляем вътрешен басейн с джакузи, сауна парк − финландска сауна, сауна, парна баня и зона за релакс, фитнес, релаксиращи, тонизиращи и оздравителни процедури и програми.



Забавление:

Платени Услуги:
Кабинети за масаж, солариум, фризьорски салон, релаксиращи, тонизиращи и оздравителни процедури и програми, пране, химическо чистене, закрит паркинг, трансфер от и до летище София.

Допълнителни услуги по предварителна заявка:
• Голф академия и голф турнири на Пирин Голф Кънтри Клуб
• Еднодневни екскурзии до природни забележителности в района
• Пешеходни преходи с планински водачи.
• Езда и преходи с езда
• Стрелба с лък и пушка по мишена
• Разходка с АТВ







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер