MALINA RESIDENCE HOTEL
MALINA RESIDENCE HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



MALINA RESIDENCE HOTEL



Разположение:

Eфект Малина Резидънс Хотел е модерно съчетание от луксозно хотелско настаняване с привкус на домашен уют, намира се в сърцето на Родопите в непосредствена близост до ски-пистите и лифта на курорта Пампорово – само на 150 м от тях. Това е едно от най-живописните места в региона, където все още можете да се насладите на непокътната природа, чисти реки, зелени поляни с ароматни цветя през лятото и покрити със сняг върхове през зимата.



В стаите:

Сградата е издържана изцяло в духа на класическия високопланински комплекс и предлага 15 апартамента с една и две спални, решени в дърво и светли цветове, напълно оборудвани и обзаведени, осигуряващи достатъчен комфорт за пълноценна ваканция.

Едноспален апартамент

Състои се от дневна, която разполага с маса за хранене с четири стола, мека мебел с разтегателен механизъм, холна масичка, камина с дърва и кухненски бокс. Кухненският бокс е оборудван с електрическа фурна и два котлона, абсорбатор, хладилник, електрическа кана за вода, кафе машина, тостер, мивка, прибори и посуда за хранене. Спалня, обзаведена с голям гардероб, нощни шкафчета, 1 двойно легло или 2 единични легла, подово покритие – мокет. Баня с душ кабина и санитарен възел.

На разположение на гостите:

Безплатен безжичен интернет, телевизор със сателитни програми.

Срещу допълнително заплащане: ползване на камина.

Апраментите от този тип са общо 7 на брой. Възможностите за настаняване са (възр + деца до 11.99 г) - 2/2+1/2+2/3

Двуспален апартамент

Състои се от дневна, която разполага с маса за хранене с четири стола, мека мебел с разтегателен механизъм, холна масичка, камина с дърва и кухненски бокс. Кухненскят бокс е оборудван с електрическа фурна и два котлона, абсорбатор, хладилник, електрическа кана за вода, кафе машина, тостер, мивка, прибори и посуда за хранене. 2 спални, обзаведени с голям гардероб, нощни шкафчета, двойно легло или 2 единични легла във всяка от тях, подово покритие – мокет. Баня с душ кабина и санитарен възел.

На разположение на гостите:

Безплатен безжичен интернет, телевизор със сателитни програми.

Срещу допълнително заплащане: ползване на камина.

Помещенията от този тип са общо 8 на брой. Опциите за настаняване (възрастни + деца до 11.99г) са: 2/2+1/2+2/3/3+1/3+2/4/4+1/4+2/5



На територията на хотела:

Всички апартаменти в комплекса са оборудвани с камини, които могат да бъдат използвани, при желание от гостите. Услугата се заплаща.
На разположение е помещение за съхранение на лична ски екипировка.
Пране (без сушене) и гладене се предлагат срещу допълнително заплащане.



Хранене:

RO - само настаняване



Забавление:

Пампорово е един от трите големи ски курорта на България. Разположен в сърцето на Родопа планина на 1500 м над морското равнище, той предлага перфектни условия за зимни спортове. Ски зоната предлага писти за начинаещи, напреднали и професионални скиори. Общата дължина на пистите е 37 км. Те са оборудвани с всички съоръжения, които соигуряват комфорта и безопасността на скиорите.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер