PRESPA HOTEL
PRESPA HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



PRESPA HOTEL



Разположение:

Хотел Преспа се намира в центъра на к. к. Пампорово, на 100км. южно от летище Пловдив и на 250км. югоизточно от град София. Разположен на 1600метра надморска височина хотелът отстои на 500м. от най-близкия лифт - Ски център 1 и на 1000м. от Ски център 2.

Ако пътувате от Пловдив следвайте табелите за Пампорово. Влизайки в курорта се движете направо. След около 500 метра завийте наляво и ще се озовете при нас.



В стаите:

Хотел Преспа ви посреща в 68 стаи, 6комфортни студия . Всяко помещение е с възможност за настаняване на трети гост, а условията в студията са отлични за почивка на семейства с деца.

Всички стаи са оборудвани с кабелна телевизия, минибар, сешоар. От където и да се погледне се открива невероятна гледка към Родопа планина. Тук може да се усети царуващата тишина.

Двойна стая

Изчистен стил на обзавеждане, пастелни тонове и простор - това ще откриете в двойните стаи на хотел Преспа, които предлагат всичко за приятния ви престой. Комфортно могат да се настанят както двама души, така и трети възрастен или дете на допълнително легло.
Удобства: Спалня, Мини бар, Гледка, Телефон.

Студио

Студиото е подходящо за семейство с едно дете. Има възможност да се добави допълнително легло, което прави възможно ползването на студиото от 4 души. Обазавеждането включва спалня с две нощни шкафчета, тоалетка с огледало, работна масичка удобна за работа с компютър, холова гарнитура , гардероб със закачалки и 2 вътрешни чекмеджета, удачни за съхранение на бельо. Възглавниците са меки, а завивките - топли.



На територията на хотела:

Ресторант
Уютен лоби бар с възможност за ползване на безжичен интернет
Лоби бар
Детски кът
Фитнес зала
Зала за масажи
Зала за игри с билярд и електронни игри, джага, аерхокей

Ски гардероб с работно време от 9.00 до 17.00часа. Намира се на ски център Студенец. За гости на хотел Преспа ските се предлагат на префенциална цена.
Ски училище за тези, които не са опитвали.



Хранене:

HB - закуска и вечеря







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер