MURGAVETS GRAND HOTEL
MURGAVETS GRAND HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



MURGAVETS GRAND HOTEL



Разположение:

Четиризвездният Гранд Хотел Мургавец**** е разположен в сърцето на Родопите, в центъра на слънчевия ски-курорт Пампорово. Намира се на 260 км от София и на 85 км от Пловдив.

Хотелът е последно реновиран през 2009 г. Разположен в самия център на курорта Мургавец, Гранд Хотел Мургавец**** предлага отлични възможности за отдих, спорт, туризъм, провеждане на бизнес срещи, семинари и фирмени тържества.



В стаите:

Гранд Хотел Мургавец**** разполага с 50 просторни двойни стаи, всяка от които е оборудвана със сателитна телевизия, минибар, луксозен санитарен възел с вана, сешоар и тераса. Стаите са с южно и северно изложение, обзаведени стилно в пастелните тонове на бяло и червено. Вариантите са TWIN (с две отделни легла) или DBL (двойно легло) и разполагат с разтегателен диван (за настаняване на трети човек). Може да бъде предоставено бебешко креватче при предварителна заявка. Квадратурата на стаята е 25 кв. м.

Гранд Хотел Мургавец**** разполага с 27 просторни двойни стаи лукс, всяка от които е оборудвана със сателитна телевизия, минибар, луксозен санитарен възел с вана, сешоар и тераса. Стаите са с южно и северно изложение, обзаведени стилно в пастелните тонове на зеленото. Вариантите са TWIN (с две отделни легла) или DBL (двойно легло) .Може да бъде предоставено бебешко креватче при предварителна заявка. Квадратурата на стаята е 30 кв. м.

Гранд Хотел Мургавец**** разполага с 10 просторни апартамента. Всеки от тях има хол и спалня с мини бар, сателитна телевизия, радио, телефон, луксозен санитарен възел с вана ,телефон в банята и сешоар. Апартаментите предлагат настаняване на 2-ма възрастни и 2 деца или 3-ма възрастни. Може да бъде предоставено бебешко креватче при предварителна заявка. Квадратурата е от 35 до 38 кв. м.



На територията на хотела:

Хотелът предлага на гостите си отлични условия за целогодишен туризъм:
Зимен ски туризъм
Активен летен планински туризъм
Релакс туризъм
Бизнес срещи, семинари, корпоративни мероприятия и тийм билдинги
Обиколен и маршрутно-познавателен туризъм

На разположение на гостите:
Основен ресторант до 80 места
Механа „Българско село” с капацитет до 250 места
Лоби-бар
Нощен бар
Панорамна виенска сладкарница
Казино
Билярд
Сейф на рецепция срещу доплащане – 3 лв./ден
Конферентна зала с до 150 места и различни възможности за конфигуриране. Оборудвана е с флипчарт, мултимедия, порт за компютър и озвучаване
През целия ден може да получите факс-услуги, копирни, пощенски и куриерски услуги.

Спорт и Релакс: В Гранд Хотел Мургавец**** се намира луксозен Релакс център, който предлага разнообразие от релаксиращи и тонизиращи процедури и програми. В Релакс центъра гостите на хотела ще открият: 2 басейна, сауна, парна баня, тангентор, тенис на маса, фитнес.



Хранене:

BB - закуска

HB - закуска и вечеря



Спорт:

Спортувайте за здраве в Гранд Хотел Мургавец****
Фитнес

Професионалният фитнес център в Гранд Хотел Мургавец**** е оборудван с TECHNOGYM кардио уреди и уреди за всяка една мускулна група. Опитен фитнес инструктор ще състави за Вас индивидуална кардио програма или програма за силови тренировки.
Басейн:

Обучение по плуване
Детски басейн - дълбок 50 см.

Джакузи
Сауна
Парна баня
Пешеходни турове







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер