PAMPOROVO HOTEL
PAMPOROVO HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



PAMPOROVO HOTEL



Разположение:

Разположен в сърцето на зимният курорт Родопите и само на 600 м от ски зона Студенец-Снежанка, хотел Пампорово е идеалният избор за любителите на зимните спортове. Прекарайте вашата ски ваканция или зимна почивка 4* Хотел Пампорово и се потопете в зашеметяващия планински пейзаж в комфортно стаи и апартаменти с ненадмината панорамна гледка.



В стаите:

Хотел Пампорово предлага на своите гости няколко варианта за настаняване в семпли, но уютни стаи, студиа и апартаменти. Хотела предлага и луксозен делукс апартамент, както и президентски апартамент.
Всички стаи са оборудвани със спалня, собствена баня, телевизор с кабелна, телефон, климатик, мини хладилник. Всички стаи предлагат уникална снежна гледка към Родопите!

Двойни стаи със спалня (две единични легла събрани) или отделни легла с прекрасна гледка към планината. Хотела разполага с двойни стай с балкон и без балкон.

Студиа със спалня (две единични легла събрани) или отделни легла с прекрасна гледка към планината.

Апартаменти със спалня (две единични легла събрани) и отделен хол с прекрасна гледка към планината.

Луксозен делукс апартамент (две единични легла събрани) и отделен хол с прекрасна гледка към планината.

Президентски апартамент с размер 80 кв.м. Апартамента е на две нива, като на първото ниво има хол с камина, баня, кухненски ъгъл, маса за хранене за четирима. На второто ниво се намира спалнята, оборудвана с романтично кръгло легло, камина, релакс зона и просторна баня със собствена СПА зона със сауна и джакузи.



На територията на хотела:

Разположен в сърцето на зимният курорт Родопите и само на 600 м от ски зона Студенец-Снежанка, хотела позволява през деня да се отдадете на зимните спортове, а вечер да релаксирате със СПА процедури и масажи, както и да забравите за студеното време в нашият отопляем закрит басейн, сауна и парна баня. Разнообразните ресторанти и барове в хотела предлагат богат избор от гурме специалитети и отбрани напитки.
Със своите три писти, боулинг залата в хотел Пампорово дава възможност за допълнителни емоции и пълноценна почивка.
Хотел Пампорово разполага и с конферентна зала с капацитет 100 човека, което го прави идеалното място за организиране на корпоративни събития, семинари, конференции и бизнес срещи.



Хранене:

BB - включена закуска
HB - включена закуска и вечеря







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер