COMPLEX THE CASTLE
COMPLEX THE CASTLE

« Вижте още хотели към тази почивка



COMPLEX THE CASTLE



Разположение:

Комплекс „Замъка" е модерен апартаментен комплекс, отличаващ се с красивата си архитектура и чудесното местоположение в курорта Пампорово. Разположен непосредствено до писта номер 7, подходяща за начинаещи и напреднали и осигуряваща директен достъп до цялата ски зона в курорта, Комплекс „Замъка" предлага прекрасни условия за почивка и забавление за скиори, сноубордисти и любители на природата, търсещи красотата и свежия въздух на планината на Орфей. Само на метри от „Замъка" се намира и ски-станция „Студенец".



В стаите:

Комплекс „Замъка" предлага на своите гости голям брой апартаменти с една или две спални и студия, категоризирани като „Самостоятелни стаи" 3 звезди. Всеки апартамент има кухненски бокс, снабден с микровълнова печка или фурна, котлони, аспиратор, хладилник, тостер и електрическа кана. Апартаментите са оборудвани с TV, DVD, CD, телефон, кабелна TV, Интернет, душ кабина или вана. Някои от апартаментите имат тераса и камина. Всички апартаменти имат самостоятено отопление.

Студиото се състои от дневна с трапезария и напълно обзаведен кухненски бокс. Повечето студия са обзаведени в различен стил. Средната квадратура на студиото е 45 кв.м. Някои от студиата разполагат с камина, с тераса, с гледка към планината.

Апартаментът се състои от дневна с трапезария с напълно обзаведен кухненски бокс и една спалня. Апартаментите са просторни, луксозно обзаведени по индивидуален проект. Средната квадратура на апартамент с една спалня е 70 м2. По-голямата част от апартаментите имат камина, тераса и гледка към планината.

Апартаментът се състои от дневна с трапезария с напълно обзаведен кухненски бокс и две спалня, един санитарен възел. Апартаментите са просторни, луксозно обзаведени по индивидуален проект. Средната квадратура на апартамент с две спални е 95 м2. По-голямата част от апартаментите имат камина, тераса и гледка към планината.



На територията на хотела:

На разположение на гостите са ресторант, лоби бар, механа, хранителен магазин, фитнес зала, сауна, джакузи, игрална стая, детска стая за игри към ресторанта, ски гардероб, паркинг и закрит гараж.
Допълнителните услуги, от които гостите могат да се възползват са денонощно обслужване на рецепция, консиерж услуги, сейф под наем на рецепция, дърва за камината, запалване на камина, рум сервиз, масажи и терапии за лице и тяло, трансфери от и до летище, предоставяне на бебешка кошара.
За приятно прекарване на свободното време предлагаметурове с АТВ, пейнтбол игра, моторни шейни, билярд, тенис на маса. Планината е прекрасно място и през лятото, когато можете да се насладите на планински походи и скалното катерене, на организираните разходки сред природата пеша и с планински бегачи.



Хранене:

BB - закуска

HB - закуска и вечеря







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер