AURA BALNEOHOTEL
AURA BALNEOHOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



AURA BALNEOHOTEL



Разположение:

БАЛНЕОХОТЕЛ АУРА, част от групата на ЕЛБРУС ХОЛИДЕЙС – включваща Спа хотел Елбрус и Спа хотел Танне е разположен на живописен хълм в непосредствена близост до центъра на град Велинград. Чарът на този комплекс е изключителната гледка към Родопа планина и красивия град, а изобилието от най-топлата минералнa вода в района допълва магията за пълен релакс.



В стаите:

Хотелът разполага с 63 двойни стаи, 3 стандартни апартамента и 3 големи апартамента.Стаите са обурудвани с кабелна телевизия, интернет, телефон, мини бар, аудио озвучаване, паник шнур. Всички стаи и апартаменти на хотела са захранени с топла минерална вода.
*допълнителното легло в помещенията представлява фотьойл.



На територията на хотела:

Тук ще откриете множество удобства: 2 закрити топли минерални басейна с джакузи, открит целогодишен минерален басейн, външно джакузи, 2 фитнес зали;
Спа зона: контрастен басейн, сауна, парна баня, тропически душ; Балнеолечебен център-обзаведен медицински център с лекарски кабинети, кабинети по физиотерапия и лечебна гимнастика;
Класически ресторант със 180 места и 60 места на открито, разположени на просторна слънчева тераса. Интересният интериор на лоби бара на хотела създава приятна атмосфера за отмора на посетителите, конферентната зала е с естествено осветление и климатизация, асансьор, безплатен охраняем паркинг (с ограничен брой места), удобна локация.



Хранене:

HB - закуска и вечеря

FB - закуска, обяд и вечеря







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер