ROYAL SPA VELINGRAD
ROYAL SPA VELINGRAD

« Вижте още хотели към тази почивка



ROYAL SPA VELINGRAD



Разположение:

Royal Spa Hotel се намира в района на Чепино, Велинград. Жп гара Велинград е на 1 километър, а Пловдив е на 82 километра. Летище Пловдив е на 96 километра от хотела. 



В стаите:

Хотелът разполага със 116 помещения - стандартни и луксозни двойни стаи, апартаменти с една спалня и вип апартаменти. Помещенията са напълно обзаведени и оборудвани по най-висок стандарт. В тях ще намерите всичко необходимо за вашия приятен, релаксиращ и незабравим престой.
Двойно легло или две единични легла
Комфортна баня с вана или с душ кабина
Работно бюро
Плазмен телевизор с кабелна телевизия
Мини бар
Централно отопление
Климатик
Телефон
Високоскоростен WIFI
Халат за баня и сешоар
Паник бутон
Противопожарна система




На територията на хотела:

Роял Спа Велинград е създаден с изискан дизайн и на разположение на всеки гост е уютен лоби бар, ресторант, пура бар, лятна градина, фризьорски и козметичен салон, магазин, конферентна зала, игрален салон, билярдна зала, детски кът и електронни игри за деца. Хотелът предлага най-големия и модерен Спа център в България, както и фитнес с най-висок клас оборудване.

Спа център (4000 кв.м.): детски басейни, шокови басейни, термални външни басейни, голям вътрешен басейн, голям външен басейн и три джакузита, финландска сауна, хималайска сауна, инфрачервена сауна, панорамна сауна, аромо парна баня, панорамна парна баня, хамам, римска баня, руска баня, лакониум, масажни студия, релакс зона и термо зона.

 



Хранене:

BB - включена закуска







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер