MOUNTAIN LAKE HOTEL
MOUNTAIN LAKE HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



MOUNTAIN LAKE HOTEL



Разположение:

Хотелски комплекс Маунтин лейк е разположен в района на очарователните Смолянски езера, на южния склон на връх Снежанка, на 1500 м надморска височина и само 120 км от Бяло море. Комплексът е в близост до град Смолян, курортен комплекс Пампорово и е само на 90 км. от летището в град Пловдив.
Районът на Смолянски езера, в който е разположен комплекс Маунтин лейк, притежава уникална природна даденост – отрицателно йонизиране на въздуха, влияещо изключително благоприятно на човешкото здраве. Гъстите иглолистни гори произвеждат фитонциди, които правят въздуха особено здравословен за хора, страдащи от алергии и хронични заболявания на горно-дихателните пътища.



В стаите:

Маунтин Лейк е построен в елегантен родопски стил и е разположен в сърцето на Родопа планина. Тук е запазен оригиналния чар и непокътнат горски мир, а цветните градинки са отмора за очите и наслада за душата. Апартаментните сгради са в стил шалети и разполагат с безплатен Wi-Fi интернет и панорамен изглед към планината. Апартаментите за гости в хотел Маунтийн Лейк имат подове от масивно дърво и бяло спално бельо, а сателитната телевизия е стандартно удобство. Всички стаи и апартаменти разполагат със собствен санитарен възел, а много от тях имат и открита камина.Проектирани за да осигурят най-добрата почивка, те са обзаведени с вкус и мисъл за удобство на семействата.



На територията на хотела:

На ваше разположение са ресторант с уникална кухня, релакс зона с финландска сауна, римска парна баня, фитнес зала, топъл басейн, масажно студио. Комплексът разполага с 12 декара зелени площи с различни кътове за отмора и забавление – за различни видове игри, барбекю с изградена камина, място за чеверме, летен бар, шатра на открито и цялото богатство на планината наоколо.
В клуб „Meeting point”, решен в интериора на английски бар, можете да се насладите на скъпо питие пред камината, да поиграете билярд, карти или да гледате любимите си спортни събития. Можете да организирате частно парти, тийм-билдинг или просто да се усамотите с любими хора.



Хранене:

BB - включена закуска

В периода 21.12-27.12.2020 в цената са включени:
* Бъдни вечер вечеря - 24.12.2020 г. ресторант или механа
* Коледна вечеря - 25.12.2020 г. ресторант или механа
* Фолклорна програма

В периода 28.12.-02.01.2021 в цената са включени:
*Празнична Новогодишна вечеря - 31.12.2020 г. ресторант или механа
* Фолклорна програма







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси
    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Разходи от личен характер