HISSAR SPA COMPLEX
HISSAR SPA COMPLEX

« Вижте още хотели към тази почивка



HISSAR SPA COMPLEX



Разположение:

Град Хисаря е облагодетелстван от своето географско положение. Намира се в центъра на България, разполага с горещи лечебни извори и чист въздух с много паркове, с градини, пълни с вековни дървета и десетки видове растения и цветя, град без промишлени предприятия, което го прави идеално място за почивка. Съчетанието на превъзходен климат, термоминерално находище и културно – историческо наследство, превръщат града и района в своеобразен притегателен център за лечение и отдих.
СПА хотел Хисар е разположен в един от най-известните паркове на Хисаря и е заобиколен от горещи минерални извори. Хотелът се намира на 170 километра от София и на 45 километра от Пловдив.



В стаите:

 СПА комплексът разполага с общо 166 помещения, от които 140 стаи и 26 апартамента, разположени в две крила – Стандарт и Делукс. Всички стаи в хотела са оборудвани с бани с вана или душ, безплатни тоалетни принадлежности и сешоар, централна климатизация, минибар, телефон и плоскоекранен телевизор. Освен това на рецепцията на хотела можете да ползвате също безплатен сейф.



На територията на хотела:

На разположение на гостите ни са:

Паркинг /безплатен за гости на хотела/;
Сейф на рецепция /безплатен за гости на хотела/;
Детски кът /безплатно ползване от гости на хотела/;
Вътрешен басейн с полуолимпийски размери;
Детски вътрешен басейн с атракции;
Вътрешно и външно джакузи;
Открит басейн с детска секция;
Релакс център /финландска сауна, парна баня, малък басейн с топла минерална вода/ - безплатно ползване от гостите в стандартната част на хотела;
Делукс СПА център /инфраред сауна, римска баня, ледена стая, кнайп пътека, приключенски душове, шоков душ, малък басейн с топла минерална вода, отопляеми лежанки, релакс зона/ - безплатно ползване от гостите в Делукс крилото на хотела;
Турска баня, хамам масаж;
СПА център;
Боулинг център с 6 писти;
Игрище за мини – футбол;
Зала за тенис на маса;
Зала за билярд;
Ресторант „Престиж“, партерен етаж, 220 седящи места;
Зала „Хисар“, партерен етаж, 50 седящи места. Залата е продължение на ресторант „Престиж“;
Ресторант „Панорама“, 5 – ти етаж – общо 120 седящи места;
Лоби – бар;
Нощен бар с DJ;

Релакс център – включва финландска сауна, парна баня, малък басейн с топла минерална вода и се намира в непосредствена близост до закрития плувен басейн – ползва се безплатно от гостите в стандартната част на хотела.

Делукс СПА център – включва комплекс от повече услуги: инфраред сауна, римска баня, ледена стая, кнайп пътека, приключенски душове, шоков душ, малък басейн с топла минерална вода, отопляеми лежанки, релакс зона. Ползва се безплатно от гостите в Делукс крилото на хотела. Намира се на 1-ви етаж в СПА центърът.
В Делукс СПА центърът се предлага и турска баня и услугата Хамам, но срещу допълнително заплащане.
В ДЕЛУКС СПА ЦЕНТЪРА НЕ СЕ ДОПУСКАТ ДЕЦА ДО 12 год. ВЪЗРАСТ!



Хранене:

BB - закуска
HB - закуска и вечеря
FB - закуска, обяд, вечеря







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер