HOTEL CHINAR
HOTEL CHINAR

« Вижте още хотели към тази почивка



HOTEL CHINAR



Разположение:

SPA хотел “ЧИНАР” е разположен в сърцето на гр. Хисаря. Намира се на 170 км. от София и на 40 км. от Пловдив. Хотелът е стилно обзаведен и целогодишно предлага на гостите си възможности за SPA туризъм в Хисаря, бизнес срещи, семинари, корпоративни събирания, релакс кът и фитнес. Разходките в парковете около Хисаря също са допълнителна възможност за релакс и положителни емоции.



В стаите:

Хотел Чинар предлага настаняване в: 3 ВИП апартамента с две отделни стаи с баня към всяка от тях, 4 апартамента лукс с две отделни стаи, 12 двойни и 2 единични стаи.
Всички стаи са оборудвани с климатик, кабелна TV, безжичен интернет, директен телефон, мини-бар, сешоар, вана в баните, халати.
Апартаментите лукс разполагат с климатик, кабелна TV, безжичен интернет, директен телефон, мини-бар, сешоар, вана в баните, халати. Всеки от апартаментите е с хол и спалня.
Всички ВИП апартаменти са с климатик, кабелна TV, безжичен интернет, директен телефон, мини-бар, сешоар, хидромасажна вана в баните, халати. Всеки е с хол и спалня и с две отделни бани.
Може да бъде предоставено бебешко креватче при предварителна заявка.

 



На територията на хотела:

Ресторант
SPA терапии тяло
Масажи
Фитнес
Конферентна зала
Велосипеди



Хранене:

ВВ - със закуска







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер