SANA SPA HOTEL
SANA SPA HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



SANA SPA HOTEL



Разположение:

Sana Spa Hotel е целогодишен четиризвезден спа хотел, който се намира в най – зеления град на България, Хисаря, на 160 км от гр. София и на 42 км. от гр. Пловдив.



В стаите:

Sana Spa Hotel разполага с 56 стилно и конфортно обзаведени помещения: 8 двойни стандартни стаи със спалня, 24 двойни стандартни стаи с две отделни легла, 3 „Супериор“ и 4 „Делукс" помещения, 8 студия оборудвани с по два санитарни възела, 4 стандартни апартамента, 4 апартамента с детска стая и 1 двойна стая „Супериор“ за хора в неравностойно положение. Всички стаи на хотела, общите му части, както и двете конферетни зали са оборудвани с най-съвременна аудио и визуална техника и са снабдени с безплатна Wi-Fi връзка. Във всички помещения на хотела е забранено тютюнопушенето. Не се допускат домашни любимци на територията на хотела.

За Вашия конфорт всяка стая разполага с:

LCD телевизор
кабелна телевизия
достъп до Интернет
телефон
минибар
индвидуално контролиран климатик
индивидуален сейф
алармбутони в стаята и банята
сешоар



На територията на хотела:

На разположение на гостите на Sana Spa Hotel са уютен лоби бар, ресторант с две зали, просторна тераса и джус бар край вътрешния басейн.
Менюто на ресторант "Винополис" ще Ви изненада с интересни, интернационални и местни предложения. Ценителите на висококачествени и отлежали вина ще бъдат приятно изненадани от селекция ни чуждестранни и български вина.

Басейни с минерална вода - разполага с вътрешен и сезонен външен (юни - септември) минерален басейн със специално обособени части за деца.
Закритият минерален басейн е разположен във вътрешността на английски двор, чиито стъклен покрив пропуска слънчевата светлина и така създава идеални условия за слънчеви бани дори и през студените месеци. Температурата на водата на вътрешния басейн е 32 градуса.
Басейните се ползват безплатно от гостите на Sana Spa Hotel.
Външно джакузи с минерална вода - откритото джакузи на Сана Спа хотел е разположено в градината на хотела. Може да се потопите в топлите му минерални води през всеки сезон. Температурата на водата е 36 градуса. Външното джакузи се ползва безплатно от гостите на Sana Spa Hotel.
Финландска Сауна, инфраред сауна, парна баня, солна сауна, ледено ведро, леден фонтан, хамам, спа капсула, физиотерапия и оздравителни процедури. Гостите на Сана Спа хотел имат безплатен и неограничен достъп до сауна парка. На територията му не се допускат лица под 16 годишна възраст без придружител.

Специално за децата и за техните родители:
Детска стая, детска площадка, батут, детска част на вътрешния и външния басейн, детско меню: ресторант „Винополис” предлага специално детско меню, спортни съоръжения: Децата могат да играят волейбол, футбол или тенис на корт с родителите си на спортното игрище, както и минифутбол (джаги) или тенис на маса в специално пригодената за това зала.
Разходка с колела: Възможно е да наемете велосипеди от централната Рецепция на хотела и да се разходите семейно по новоизградената велоалея намираща се в близост до хотела.
Детски кът - Сана Спа хотел предлага на разположението на гостите си почасово ползване на Детски кът отворен всеки ден от 8:30 до 20:00 часа.
През почивните и празнични дни, децата могат да бъдат оставени на грижите на детски професионален аниматор срещу такса от 3 лева на час.
Цената на услугата през всички останали дни в отсъствието на аниматор е 2 лева на час.
- В Детския кът на Сана Спа хотел могат да играят деца на възраст до 12 години.
- В отсъствието на аниматор, децата под 6 години трябва да бъдат придружени от възрастен.
- Децата под 2 години трябва да бъдат придружени по всяко време.

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО ИГРИЩЕ - За почитателите на спорта предлагаме осветено игрище, подходящо за тенис на корт, волейбол и футбол.
ВЕЛОСИПЕДИ - Характерните за града поддържани паркове и велоалеи са чудесна предпоставка за разходка сред природата. Сана Спа хотел предлага велосипеди под наем за възрастни, и за деца.
БИЛЯРД - Sana Spa Hotel предлага на своите гости игри на билярд, разположен в Лоби бара на хотела.
ТЕНИС НА МАСА - Гостите на хотела могат да се насладят на свободното си време с игри на тенис на маса.
МИНИ ФУТБОЛ (джаги) - Чудесно забавление за деца и възрастни в лобито на Сана Спа хотел.

Фитнес залата на Сана Спа хотел, оборудвана с уреди на LifeFitness, предлага отлични условия за поддържане на спортната Ви форма по време на Вашата Спа почивка. Фитнес центърът се ползва безплатно от гостите на Сана Спа хотел.
Козметичен салон - Процедурите в козметичния салон на Cпа център “Тайните на Ливия” се извършват от квалифицирани козметици с дългогодишен опит. Използват се висококачествена българска и световна козметика като: Еко Спа, Роза Импекс, Academie Paris, APIS, Contessa Mathelda, Kneipp, Maria Galland, Natura Bisse, Thalion, Thalmer, Thermae SPA. Салонът разполага със съвременна апаратура за мезотерапия BDR, дарсонвал, йонофореза и други.
Салон за маникюр и педикюр - В Sana Spa Hotel се предлагат висококачествени терапии за безупречени длани и ходила с продукти на утвърдени марки от световния пазар.
Солариум - за почитателите на бронзовия тен, Спа център "Тайните на Ливия" предлага вертикална соларна капсула "SunVision" на един от световните лидери в оборудването на соларни салони- Alisun.
Йога - отдайте се на вълнуващо пътешествие към собствената си същност чрез йога занимания – най-древната система за физическо и духовно самоусъвършенстване. Подарете си здраво, гъвкаво и елегантно тяло, както и самочувствието на енергичен и уверен в себе си човек. Според йога философията, упражненията за поддържане на физическата форма са приятни и същевременно полезни за духа, ума и тялото. По уникален и ефективен начин те балансират функциите на организма и укрепват всички мускули, стави и кости. Върнете на тялото си естественото здраве, гъвкавост и красота, докато се наслаждавате на почивката си в Sana Spa Hotel. Йога занимания се провеждат в понеделник и събота от 18:00 часа от инструктор Васил Тосев – един от малцината дервиши в България.



Хранене:

ВВ - със закуска







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер