AUGUSTA SPA HOTEL
AUGUSTA SPA HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



AUGUSTA SPA HOTEL



Разположение:

Спа хотел "Аугуста" се намира в Хисаря, до централния парк с археологически забележителности и в непосредствена близост до центъра на града.



В стаите:

Аугуста СПА разполага с 300 стаи, от които 51 единични, 218 двойни, 18 двойни преходни стаи (две двойни стаи със свързваща врата), 5 фамилни стаи, 4 едностайни апартамента и 4 двустайни апартамента.
Всички стаи и апартаменти са оборудвани с телевизор, телефон, безжичен интернет /безплатен за гостите на хотела/, климатик и хладилник. Баните са обзаведени с вана или с душ, телефон и сешоар. За Ваше удобство има възможност за индивидуално настройване на отоплението.
Уютното и елегантно обзавеждане в топли, пастелни цветове и съвременното оборудване на всички помещения за настаняване в Аугуста СПА Хотел Хисаря, създава условия за комфортен престой, изпълнен с множество позитивни емоции. По Ваше желание можете да изберете апартамент с масажна кушетка, за да се насладите на релаксиращ масаж в пълно уединение. Всяко помещение за настаняване разполага с тераса, от където през множеството топли, слънчеви дни ще имате възможност да се наслаждавате на спокойствието и чистия въздух в Хисаря.



На територията на хотела:

Ресторант "Аугуста" е класически ресторант в Хисаря, който предлага богато меню с национална, европейска, вегетарианска, китайска, диетична и лечебна кухня. Има и добре подбран винен лист с наши и чужди вина, както и богато разнообразие от качествени алкохолни напитки. Всеки петък и събота вечер в ресторанта се провежда шоу програма, а през останалото време има дисководещ, който ще Ви забавлява с любими музикални хитове.  Изпълнява се от професионални танцови формации и певци и комбинира разнообразие от формати – танци на народите, фолклорна програма, вариететна и кабаретна програма и други. Ресторантът разполага с 350 места и включва слънчев ресторант-градина със 100 места на открито, с изглед към летния басейн, Средна гора и Стара планина. През топлите месеци на Ваше разположение са и воден и салатен бар в градината на хотела. Сутрин тук се сервира закуската, на блок маса.

Хотелът разполага с просторен лоби бар във фоайето и с места в слънчевата му и грижливо поддържана градина. Менюто предлага разнообразие от топли и студени безалкохолни напитки, сандвичи, торти, сладоледи и шоколади, пресни плодове и фрешове, ядки, алкохол, цигари и други. За забавление на посетителите се предоставят множество игри за малки и големи – билярд, електронни игри и други.
Барът на открития басейн има 60 места, като най-търсени са тези в самия басейн. Менюто предлага топли и студени алкохолни и безалкохолни напитки и коктейли, както и сладолед.

СПА център АУГУСТА е сертифициран по НАРЕДБА № 2 от 29.01.2016 г., издадена от Министъра на туризма и Министъра на здравеопазването и отговаря на всички изисквания за обзавеждане, оборудване и квалификация на персонала. На площ от над 3000 кв.м., организирана на три етажа, предлагаме богат избор от разнообразни СПА процедури. Всички терапии и процедури се изпълняват от високо квалифицирани лекари, специалисти по физиотерапия, курортология и рехабилитация /аква спининг, минерални вани, таласотерапия, физиотерапия и рехабилитация, солна стая и халотерапия/.

Още за хотел АУГУСТА:
Вътрешен басейн с минерална вода и полуолимпийски размери, детски вътрешен басейн и водна пързалка за деца, джакузи;
Външен басейн с минерална вода и детски басейн;
Конгресен център с четири конферентни зали с различен капацитет, техническо оборудване и квалифициран технически персонал за обслужването му;
Паркинг с денонощно видеонаблюдение към двата корпуса на хотела;
Магазини и фризьорски салон;
Бюро за туристически услуги, екскурзии, трансфери и развлекателни програми;
Организиране на разнообразие от активности в Хисаря и живописната местност – трекинг, езда, обиколка с високопроходими джипове, полет с парапланер, колоездене, офроуд, спортен риболов и други.

АУГУСТА”  предоставя идеални условия за семейна почивка. Погрижили сме се за веселия и интересен престой и на най-малките ни гости, които могат да се забавляват в просторния детски кът в хотела или на открито, в красивата градина. Не на последно място, децата ще се зарадват на предвидените само за тях два басейна – закрит и открит, както и на детската водна пързалка. Детски кът и други забавления за деца: двуетажен лабиринт с двойна пързалка; басейн с топки и топки с уши за скачане; надуваем замък – батут за скачане; стена за катерене; настолни игри; кран за плюшени играчки; електронни симулатори; футболна маса (джаги); тенис на маса; билярд и други.
Очакваме Ви всеки ден от 10:00ч. до 18.00ч. Ползването на детския кът e с придружител. В красивата градина на хотела, децата могат да се забавляват, карайки акумулаторни колички или да се порадват на живеещите там зайчета. Има възможност и за наемане на зала за детски празненства.

Ообновения фитнес на „АУГУСТА” СПА ХОТЕЛ с разнообразни уреди, подходящи, както за мъже, така и за жени, имате възможност за кардио тренировка, както и за тренировка с велоаргуметър, крос тренажор, бягаща пътека, вдигане на свободни тежести, шведска стена. Провежда се и лечебна гимнастика, а при желание от Ваша страна може да Ви бъде изготвена индивидуална програма, след консултация с фитнес инструктор.

Характеристики на хисарската минерална вода:
cлaбoминepaлизиpaнa – 0,257 г/л.; xидpoĸapбoнaтнo-cyлфaтнa; флyopнo-cилициeвa; aлĸaлнa; xлopнa; нaтpиeвa; с виcoĸa cтoйнocт нa pH – 9; бeз цвят и миpиc, c пpиятeн вĸyc.
Заболявания, които хисарската минерална вода лекува:
зaбoлявaния нa oпopнo-двигaтeлния aпapaт; cтoмaтoлoгични зaбoлявaния и пpoфилaĸтиĸa нa зъбния ĸapиec; бъбpeчнo-ĸaмeннa бoлecт и бъбpeчнo-ypoлoгични зaбoлявaния; cтoмaшнo-чpeвни зaбoлявaния; жлъчнo-ĸaмeннa бoлecт; гинeĸoлoгични зaбoлявaния; xpoничнa интoĸcиĸaция c тeжĸи мeтaли и фapмaцeвтични пpeпapaти.



Хранене:

ВВ - със закуска

HB - със закуска и вечеря







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер