TSARSKA BANYA
TSARSKA BANYA

« Вижте още хотели към тази почивка



TSARSKA BANYA



Разположение:

Хотел Царска баня се намира в Баня и разполага с безплатен открит басейн с минерална вода и ресторант.   Хотелът е на 14 километра от Хисаря, на 14 километра от Карлово и на 50 километра от Пловдив.



В стаите:

Хотел “Царска Баня” разполага с 23 просторни двойни стаи, 3 луксозно обзаведени апартаменти, всеки от които разполага с хол, 4 единични стаи, с климатик, тераса, кабелна телевизия, плазмен телевизор, хладилник, баня с душ, WI-FI.



На територията на хотела:

Ресторант „Царска баня“, който разполага със 120 места, е с отворени врати за гостите на хотела и външни клиенти, местни жители и посетители на курорта. Дизайнът, цветовата палитра, текстурите, осветлението, тавана, мебелите се основават изцяло на корпоративния логотип на хотела.
Топлолечение, Лечебни Масажи, Водолечение, Физиотерапия и ЛФК.

Срещу допълнителна такса можете да се възползвате от СПА и уелнес центъра със сауна, хидромасажна вана, турска баня и вана с гореща минерална вода. Минералната вода и калта, използвани на място, имат лечебен ефект върху мускулната система, двигателната система, периферната нервна система и гръбначния мозък, при функционални проблеми на нервната система, при гинекологични, бъбречни, жлъчни и стомашно-чревни неразположения, както и при начална артериосклероза.
Срещу допълнително заплащане гостите на хотел Царска баня могат да се възползват от масажни услуги. Има и рум-сървиз. Осигуряват се също безплатен WiFi и безплатен обществен паркинг на място. Сейф може да се ползва срещу допълнително заплащане.



Хранене:

FB - закуска, обяд и вечеря







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер