APART HOTEL KAMELIA
APART HOTEL KAMELIA

« Вижте още хотели към тази почивка



APART HOTEL KAMELIA



Разположение:

Камелия хотел Пампорово е разположен сред боровите гори на Родопите, в близост до ски-база Студенец и непосредствено на писта №7 в курорта Пампорово, хотелски комплекс Kamelia**** предлага целогодишно на своите гости блестящи условия за семейна ски почивка или прохладна лятна отмора в сърцето на планината.

Ski in & ski out хотел със собствено ски депо и училище - това е предпочитаното място за любителите на зимните спортове и на снежните приключения, ала не по-малко и за почитателите на активната лятна почивка сред живописна природа и успокояваща сетивата зеленина.



В стаите:

Едноспален апартамент

Едноспалните апартаменти са с площ около 60 кв.м. Те се състоят от хол с кухненски бокс, една спалня баня и тоалет с луксозна душ кабина. Всички апартаменти са с тераси.

Двуспален апартамент

Двупалните апартаменти в хотел Камелия - Пампорово са с площ около 90 кв.м. Те се състоят от хол с кухненски бокс, две спални, тоалет и баня с луксозна душ кабина. Всички апартаменти са с тераси.

Триспален апартамент

Триспалните апартаменти в хотел Камелия - Пампорово са с площ около 130 кв.м. Те се състоят от хол с кухненски бокс, три спални тоалет и баня с луксозна душ кабина Всички апартаменти са с тераси.



На територията на хотела:

Ресторантът на Камелия Хотел Пампорово е място, специално проектирано и обзаведено, за да ви накара да се отпуснете и да се насладите на специалитетите на нашите майстор-готвачи.

Ресторантът разполага с 200 места и предлага обслужване блок маса за гостите на хотела, които са заплатили изхранване с разнообразно меню. Предлагаме и богата винена листа с вина от най-различни изби на България и от света.

На ваше разположение могат да бъдат уединени сепарета за вашата бизнес среща или интимни разговори.

Предлага се и обслужване на свободна консумация.

Родопско барбекю
Барбекю към Хотел Камелия Пампорово

Ако сте гост на Хотел Камелия в Пампорово, имате възможност да опитате от вкусно приготвените в нашето барбекю ястия и в приятна компания да се забавлявате, наслаждавайки се на уникалната Родопска атмосфера и чистия планински въздух. Капацитета на Барбекюто е 60 места.

Приготвянето на вкусните ястия е изключително само на дървени въглища и гарантира неподправен вкус. Можете да поръчате родопско чеверме по заявка или да се насладите на прекрасната скара, която ще бъде приготвена пред вас на жаравата.

За гостите на барбекюто предлагаме и фолклорна програма по заявка с участието на местни изпълнители на родопски песни.

РАБОТНО ВРЕМЕ от 10.00 ч до 24.00 ч

Барбекюто е на свободна консумация и не предлага възможност за внасяне на собствени храни и напитки!

Лоби бар
 
Лоби барът на хотел Камелия ще ви очарова с класическа мека мебел и топлина. Тук ще изпитате истинско удоволствие да изпиете любимата си напитка с приятели.

За любителите на билярда предлагаме маса и възможност с чаша изискано питие да прекарате приятни часове.



Хранене:

OB - само настаняване
BB - закуска
HB - закуска и вечеря



Безплатни услуги:

Детски център

За да направим семейната ви почивка пълноценна, ние се погрижихме децата да намерят в хотел Камелия всякакви забавления.

Пред хотела създадохме детски атракционен парк с пързалки, люлки, декоративни къщички и различни дървени катерушки.

Мулти функционалното игрище се ползва и като обезопасена площадка за игра.

В хотела има обособен кът за най-малките с различни забавни зони.

Естествено малките обичат много водата и за това в релакс зоната има специален малък басейн където те обичат да се забавляват.

Към хотела функционира и детска градина, където малчуганите прекарват деня в игри, спорт, а за тях се грижат професионални аниматори.

През зимата предлагаме на децата от 4 до 9 години целодневна занималня с включен топъл обяд. Децата се занимават от аниматорите и професионални ски учители на пистата пред хотела.

Вечерите също са изпълнени с игри като нашите аниматори забавляват децата докато родителите се наслаждават на приятната атмосфера и вкусните ястия в нашия ресторант, механа или барбекю.



Забавление:

Релакс център

Релакс центърът на Камелия Хотел Пампорово е едно наистина уникално място. Всяка година разширяваме възможностите му и предлагаме нови процедури на гостите си. Вече функционира новия вътрешен басейн с постоянна температура от 30 градуса, инфра-червена сауна със солна стена, ново помещение за релакс с изглед към планината.

От векове римските императори са почитали своите прочути римски бани, и ние се постарахме да пресъздадем един аристократичен кът в нашия хотел, където вие ще се чувствате специални докато се отдавате на насладата от заслужения си релакс.

През горещите летни дни отваряме стъклените стени на басейна и гостите ни могат да си правят слънчеви бани на специална затревена тераса пред басейна, оборудвана с шезлонги и чадъри.

Вашата почивка в Хотел Камелия Пампорово ще бъде наистина пълноценна ако се погрижите за себе си със следните процедури:

Релакс процедури за лице и тяло – срещу заплащане;
Цялостен и частичен масаж от професионален кинезитерапевт
Козметични услуги за лице и тяло
Специални масажи с вулканични камъни
Професионално оборудвана фитнес зала – безплатно за гостите на хотела;
Закрит вътрешен басейн 8 / 4 метра с постоянна температура от 30 градуса – безплатно за гостите на хотела;
Басейна разполага с джет система за плуване срещу течение;
Джакузи / детски басейн прикрепен към основния басейн;
Финландаска сауна, Парна баня, Релакс зона, Джакузи, Вани за крака, Шоково ведро, и най-новата ни продобивка „инфра-червена сауна със солна стена“ – безплатно за гостите на хотела;

Освен това предлагаме:

За всички гости на хотела Релакс Центъра е БЕЗПЛАТЕН
За външни гости има такса за ползване на Релакс Център. Предлагаме дамски и мъжки съблекални на външните гости;
Платени халати на рецепция и безплатни СПА хавлии с размер 1,80/1,00 м.

Работно Време – 10:00 – 21:00 часа



Спорт:

Хотел Камелия Пампорово е перфектния избор за любителите на спорта и приключенията независимо от сезона.

През зимния сезон в хотела работи ски гардероб и ски училище за малки и големи. В ски гардероба ще намерите предимно ново спортно оборудване за ски и сноуборд. Професионални ски и сноуборд учители ще ви наставляват при първите ви стъпки в тези красиви спортове. Хотел Камелия разполага със собствена ски писта пред хотела, оборудвана със ски влек. От ски гардероба има директен достъп до писта номер седем в курорта Пампорово.

През летния сезон на разположение е много функционалното игрище пред хотела, където можете да спортувате тенис на корт, мини футбол, волейбол и други. Предлагаме също така възможности за игри на закрито, когато времето е дъждовно през лятото. Басейна на хотела е оборудван с джет струя за безпроблемни тренировки по плуване.

В хотела има и оборудван фитнес салон с уреди покриващи упражнения за всички мускулни групи включително кардио.

Околностите на Пампорово предлагат възможности за любителите на планинско катерене, планинско колоездене, туристическо ориентиране и други. В съседство се предлагат велосипеди под наем и АТВ машини.

 







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер