PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT
PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT

« Вижте още хотели към тази почивка



PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT



Разположение:

Добре дошли в пищния свят на Premier Luxury Mountain Resort, 5-звезден хотел в Банско.

Пригответе се за вълшебно пътешествие в света на хотелиерството, което продължава през цялата година, обогатено с дейности, подходящи за любители на природата, семейства и фенове на спорта.

Банско е разположен на около 150 км югоизточно от София, област Благоевград, в подножието на Пирин планина. Най-близкото летище е Летище София (SOF), а от София до Банско може да се стигне с кола по магистрала A3 „Струма“ и републикански път II-19 за около 2 часа (155 км).



В стаите:

Внимание към детайла, уютно обзавеждане, стилен интериор, лукс и елегантност, заедно с модерни удобства – всичко това може да бъде открито във всеки от 14-те различни вида стаи и апартаменти на Premier Luxury Mountain Resort.

Приятели, които търсят най-доброто място за почивка след активен ден, семейства, желаещи обезопасена стая, младоженци в преследване на романтично уединение, мениджъри, пристигнали за бизнес среща, откриват в Premier Luxury Mountain Resort идеалната стая или апартамент, създадени специално за техните конкретни нужди и желания!

Колекцията от стандартни и премиум стаи и апартаменти на Premier Luxury Mountain Resort предлага най-доброто в света на хотелиерството. Банско вече е любимият Ви курорт! Превърнете Premier Luxury Mountain Resort в своето любимо мястото тук!

Насладете се на уюта на стаите и апартаментите, предназначени изцяло за нешушачи, с удобства, идеално съчетани с луксозен интериор и с гледка към Банско или пистите на Пирин планина.

Започнете деня си с безплатна напитка от заредените в стаята кафе и чай. Закусете на богато заредения ни бюфет или поръчайте от 24-часовия ни рум-сървиз. Може да се свържете с виртуалния свят по всяко време с безплатния и бърз интернет достъп или да си починете с филм по телевизията.

След ден, прекаран с приятели, семейство или колеги, се освежете, наметнете халата, обуйте се с меките пантофки и се отдайте на удоволствиятa в LE SPA. Разтоварвайте и релаксирайте с безплатен достъп до уелнес зоната с вътрешен басейн, джакузи, парна баня и различни видове сауна или денонощния фитнес център Premier. Друга добра идея е да си отморите в невероятно удобните легла, покрити с идеално бели и меки памучни завивки и пухени и плюшени възглавници за спокоен сън.

Smart Club помещенията Ви посрещат с бутилка висококачествена минерална вода и изненада от Главния ни готвач. Стаите са оборудвани със защитена система за заключване с карти, индивидуални климатични системи, двойни или единични легла, мини бар, условия за приготвяне на кафе и чай, удобни фотьойли и маси, модерно обзаведени бани със сешоари, увеличителни огледала, душ-кабини или вани.



На територията на хотела:

Два ресторанта и бар са Вашите гастрономически убежища в Premier Luxury Mountain Resort.

В каквото и настроение да сте, ресторантите „Дионис“ и „Амброзия“ ще Ви предложат богати, свежи и апетитни вкусове, които ще очароват небцето Ви и ще опиянят всичките Ви сетива!

Ресторантите на Premier Luxury Mountain Resort ще Ви отведат на незабравимо гастрономическо пътешествие около света!

А ако сте в настроение за дълги разговори в компанията на чаша качествено питие, бар „Нектар“ винаги е готов да Ви посрещне с големи глътки течно удоволствие!

Консиерж услуги

Има само един елемент, който различава обикновена почивка от невероятна ваканция и това са консиерж услугите. В Premier Luxury Mountain Resort се грижим за Вас през всяка минута от престоя Ви! Насреща сме за всичко, от което може да се нуждаете, било то уговаряне на трансфер или транспорт до летище, помощ при избор и планиране на дейност, резервиране на билет за събитие или каквато и да е друга информация!

Свържете се с рецепцията на хотела, за да научите повече за видовете програми, наличността и цените на предлаганите услуги!

Няма неизпълнима задача за консиержа на Premier Luxury Mountain Resort и това не е обещание, а нашият ангажимент за високи резултати!

Нашият хотел осигурява множество подбрани услуги, които повишават удобството на Вашия престой, като ексклузивната ВИП ски карта, личен консиерж, детегледачка и анимация за деца. За получаване на повече информация за наличност и цени се свържете с нашата рецепция.

Само така можем да сме сигурни, че ще се върнете отново при нас!



Хранене:

BB - закуска

HB - закуска и вечеря



Безплатни услуги:

СПА в хотел Premier

Le Spa в Premier Luxury Mountain Resort, Банско, е създаден, за да се чувствате красиви и подмладени! Отдайте се на масажи, разкрасителни процедури и терапии, извършвани от професионални, лицензирани терапевти; можете да релаксирате край закрития плувен басейн, да тренирате във фитнеса и още толкова много неща, които да повдигнат настроението и да заздравят тялото и духа Ви!

Не губете време! Резервирайте си час за масаж или детокс сесия в сауна и оставете всички грижи зад гърба си!



Забавление:

Всеки ден е ново приключение в Банско и Premier Luxury Mountain Resort!

Всеки миг е възможност за ново откритие! Зад всеки ъгъл се крие нова изненада!

Вълнуващ ден, изпълнен с преживявания, или релаксиращи и безгрижни моменти на отдих – възможностите са безкрайни.

Празничната зима по снежните склонове в Банско който няма и да си помислите да напуснете!

Едно от любимите преживявания на посетителите е изследването на национален парк Пирин, част от световното културно наследство на ЮНЕСКО, което е само на един дъх от Премиер.

А Premier Luxury Mountain Resort ще се превърне във Ваш „дом далече от дома“ в тази първокласна дестинация за почивка!







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер