TERRA COMPLEX
TERRA COMPLEX

« Вижте още хотели към тази почивка



TERRA COMPLEX



Разположение:

Предлагаме ви да се насладите на една незабравима почивка край Банско - най-добрият зимен и летен планински курорт на Балканите. TЕРРА Комплекс се намира в подножието на величествената Пирин планина – част от световното природно наследство на ЮНЕСКО. Хотелът е отворен целогодишно и предлага отлично обзаведени просторни стаи и апартаменти за семейства, разпределени в четири отделни сгради с живописна гледка към Пирин планина и голф игрището, създадено по проект на професионалния британски голфър Ian Woosnam.

Терра Комплекс е подходящ е както за лични пътувания и почивки, така и за бизнес срещи, конферентни събития, тиймбилдинги, сватби, партита или рождени дни.



В стаите:

„Пирин Хаус“ е централната сграда на комплекса, където са разположени всички общи и търговски площи като рецепция, ресторант Terra Bar & Diner, лоби бар, релакс зона и плувен басейн, детска стая за игри и конферентни зали.
Всички помещения са наскоро реновирани и предлагат по-високо ниво на комфорт и усещане за лукс.

Допълнителните сгради са разположени само на 30м от основната без топла връзка с нея. Гостите могат да ползват всички услуги и удобства в сграда „Пирин“.

Стаите разполагат с телевизор с кабелна телевизия, Wi-Fi, телефон, минибар, баня с душ кабина, сешоар и тоалетни принадлежности, а апартаментите имат още всекидневна, кухненски бокс (фурна, котлони, аспиратор, хладилник, пералня и кафе машина Lavazza), балкон или тераса и баня с вана.

Селф-кетъринг aпарт. с 1 спалня, хол с тераса и оборудвана кухня
Подходящ за 3 възрастни или 2 възрастни и 2 деца под 12г.



На територията на хотела:

На разположение на гостите са ресторант "Terra Bar&Diner", лоби бар със зала за игри , детски кът, конферентна зала, както и модерна релакс зона с отопляем закрит басейн, открит басейн, джакузи, турсака баня, парна баня, сауна и фитнес.
Запознайте се с това, което Терра Комплекс може да предложи, като разгледате удобствата и услугите които сме подготвили за вас.

Еднакво удобен за сутрешно кафе и закуска, за обедно похапване, вечеря или вечерно парти, TERRA Bar & Diner предлага богато европейско меню и голям избор от напитки, поднесени в спокойна и непринудена атмосфера.

С капацитет до 250 места на закрито и 80 места в лятната градина TERRA Bar & Diner предлага идеални условия за организиране на корпоративни мероприятия, частни партита и сватби.

Закуска на блок маса се сервира от 7:30 до 10:00ч. през зимата и от 8:00 до 10:00ч. през лятото.

Вечеря на блок маса или сет меню (според броя гости) се сервира от 19:00 до 21:30ч.
A La Carte Menu
Независимо от повода, можете да се уверите в незабравимо преживяване в Terra Bar & Diner, отворен всеки ден за всички за обяд, следобеден чай и вечеря - резервации се препоръчват за поръчки на свободна консумация от Ала карт менюто.

Зала за игри

В ТЕРРА Комплекс не сме забравили и тийнейджърите. За тях специално сме подбрали разнообразни начини на забавление, както навън, така и в комплекса. На тяхно разположение са тенис на маса, въздушен хокей, билярд, флипер и симулатор за коли. Всички съоръжения се намират на второ ниво в просторния ни лоби бар.

Детски кът

Удобно разположен в близост до рецепцията, ресторанта и лоби бара на ТЕРРА комплекс, детският кът съчетава в себе си всички удобства за игра и забавления. Обзаведен е с различни видове играчки, телевизор, DVD и богата колекция от детски филми, което го превръща в любимо място за най – малките ни гости.

Детска площадка

Разположена върху затревени площи, детската площадка предлага на малките палавници безопасни условия за игри на открито, включвайки парзалки, катерушки, пясъчник.

Докато те играят Вие можете да се наслаждавате на студен коктейл, наблюдавайки ги от лятната ни градина.

Внимание: Отговорността за децата на детската площада се носи от техните родители или придружители!



Хранене:

BB - закуска

HB - закуска и вечеря



Безплатни услуги:

Модерната релакс зона на 4-звездния хотел Терра Комплекс е идеалното място за почивка и релакс след дълъг ден по ски пистите или планинските пътеки. На разположение на гостите са плувни басейни - вътрешен и външен, термо зона, джакузи и фитнес.

С богатата палитра от масажи и спа ритуали можете да релаксирате, да се заредите с енергия или просто да отделите време за вас.

Опитните професионалисти от екипа на Терра Комплекс ще се погрижат за Вашия комфорт и ще Ви консултират при избора на процедура!

Плувни басейни:

Вътрешен басейн
На разположение на гостите на ТЕРРА комплекс е басейн с размери: дължина – 20 м, ширина – 7 м и дълбочина – 1,30 – 1,70 м. и температура на водата 31 градуса през зимата и 28 градуса през лятото. В непосредствена близост до басейна се намира и джакузи, осигуряващо Ви релакс, съчетан с гледка към величествената Пирин планина.

Външен басейн
През летните месеци ТЕРРА комплекс предлага на своите гости и външен басейн, с размери: дължина – 12 м, ширина – 5 м и дълбочина – 1,60 м. Басейнът е оборудван с шезлонги и чадъри, което го превръща в чудесно място за слънчеви бани и забавление на открито.
Детски външен басейн

Най-малките гости ще могат да се радват на още по-весели игри в изградения специално за тях детски басейн. Той е удобно разположен в непосредствена близост и до басейна за възрастни, и до детската площадка.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер