APARTHOTEL OASIS PARK
APARTHOTEL OASIS PARK

« Вижте още хотели към тази почивка



APARTHOTEL OASIS PARK



Разположение:

Външният басейн е точно до морето, а до него има и бар. На гостите се предлага безплатно ползване на хавлии. На плажа има безплатни чадъри и шезлонги. Децата могат да са забавляват на детската площадка на плажа (с надзор) и в детската зона на басейна. За деца между 4 и 12 години целодневно се организират безплатно различни развлекателни занимания и има детска градина. Сред удобствата на закрито са зала за игри и вътрешна детска площадка. В комплекса има магазини за дрехи, аксесоари, плажно облекло и хранителни стоки. На рецепцията се предоставя и сейф. На място има охраняем подземен паркинг. Комплексът разполага с конферентна зала с тераса пред нея. Срещу заплащане се предлагат трансфери до/от Лозенец. Наблизо има природен резерват. Созопол е на 35 минути с автомобил.



В стаите:

Всички помещения за настаняване са с гледка планина/ градина. Съчетанието от лятна почивка на морето сред планината се усеща най-добре в тази част на комплекса. Апартаментите разполагат с хол с мека мебел, трапезен кът за хранене и напълно оборудван кухненски бокс, отделна спалня с двойно легло, самостоятелна баня с тоалетна и тераса с изглед към парка/планината/улицата.



На територията на хотела:

Комплексът разполага с шезлонг и чадър на басейна и на плажа, целодневна детска анимация, сейф, фитнес, закрит басейн и подземен паркинг.



Хранене:

RO - без храна







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер