AQUA PARADISE RESORT NESSEBAR
AQUA PARADISE RESORT NESSEBAR

« Вижте още хотели към тази почивка



AQUA PARADISE RESORT NESSEBAR



Разположение:

Аква Парадайз Ризорт е запомнящ се хотелски комплекс с многофункционална модерна инфраструктура, предлагаща разнообразни туристически и бизнес услуги, чудесни условия за отдих, активна почивка и спорт. Построен през 2017-18 г. Той е разположен на 500 м. от плажа на с. Равда, в непосредствена близост до град Несебър. Част от него е най-големият аквапарк на Балканите – „Аква Парадайз-Несебър“. Гостите на хотела ползват безплатен достъп до аквапарка. Работно време на аквапарка - от 10.00 до 18.00 ч. Хотелът се намира на 25 км от Бургас. Шатъл до Равда/Несебър - 4 лв на човек.



В стаите:

Насладете се на престоя си в различните видове помещения в основната сграда или в двете крила на хотела, общо 432 – двойни стаи, фамилни стаи и апартаменти, предлагащи лукс, изискан стил и комфорт. Чек ин след 15:00 ч. Чек аут до 11:00 ч.

Двойна стая Супериор 32-35 кв м - Подходяща за настаняване на 3/2+2. Максимално настаняване: 2+2

Фамилна стая 56-62 кв м - Подходяща за семейства (до 5 човека). Максимално настаняване: 5

Апартамент с една спалня - Подходящ за семейства(до 4 човека). Максимално настаняване: 3+1

Двойна стая Анекс - Подходяща за настаняване на 3/2+1. Максимално настаняване: 2+1

Фамилна стая Анекс - подходяща за семейства (до 6 човека). Максимално настаняване: 5+1



На територията на хотела:

На обща площ от 36 237 м2 гостите ще получат висококачествена хотелска услуга, съчетаваща модерно настаняване, отлично и разнообразно хранене в един основен и два тематични ресторанта. Амфитеатър с 450 места, професионална анимация за деца и възрастни, три открити и един закрит басейн, спортни игрища, зони за релакс и игри на открито и закрито, модерен СПА център са сред многото възможности за развлечения, предоставени на гостите на хотела.

Разнообразие от барове и ресторанти - Вкусни ястия, освежаващи напитки и коктейли Ви очакват в нашите тематични ресторанти, в кафе-сладкарницата и различните барове. Хотелът разполага с 1 основен ресторант и 2 алакарт ресторанта. 1 безплатно ползване на всеки от двата алакарт ресторанта при престоя. В основния ресторант, разположен на площ от 750 м2, гостите ще се насладят на стилна атмосфера и вкусна българска и интернационална кухня, включително детски бюфет, вегетарианско и веган меню. Тематични вечери 7 пъти в седмицата. Хотелът разполага с лоби бар, кафе-сладкарница, 2 снек бара при басейните, 1 боулинг бар и 1 караоке бар . На снек баровете, разположени до басейните през целия ден се предлагат освежаващи напитки и леки ястия.

За децата: 3 детски басейна - 2 открити и 1 закрит, детски клуб за деца от 4 до 12 г 6 дни веседмицата на английски, полски и български език, зона за игри срещу доп. заплащане, мини дискотека, детска площадка.

Безплатни услуги: фитнес, сауна, ползване на вътрешен басейн, джакузи, вечерни шоу програми

Платени услуги:паркинг, хамам, масажи, химическо чистене, мини маркет, лекар



Хранене:

ALL inclusive - закуска, обяд, вечеря, междинни хранения, местни алкохолни и безалкохолни напитки. Вносен алкохол не е включен.



Плаж:

На 500 м от пясъчния обществен плаж на Равда. Чадъри и шезлонги на плажа - срещу заплащане.



Забавление:

Развлечения и спорт:
Дневна и вечерна анимация за деца и възрастни, спортни игрища, зони за релакс и игри на открито са сред многото възможности за развлечения, предоставени на гостите на хотела.

АКВАПАРК
Всички гости на хотела имат безплатен достъп до “Аква Парадайз – Несебър” – най-големият и атрактивен Аквапарк в България! На площ от 46 декара, с над 40 атракции и съоръжения, с ежедневни шоу програми за възрастни и деца, нашият aквапарк остава несравнимо приключение, от което със сигурност няма да излезете сухи! Адреналинът и емоциите, които ще изпитате ще оставят незабравими спомени за едно вълнуващо лято!

Работно време:
11.05 – 24.05 – от 10:00 до 16:30 ч.*
25.05 – 30.06 – от 10:00 до 18:00 ч.
01.07 – 20.08 – от 10:00 до 18:30 ч.
21.08 – 13.09 – от 10:00 до 18:00 ч.
14.09 – 30.09 – от 10:00 до 16:30 ч.*
* Аквапаркът е отворен само за гости на хотела. Пързалките ще работят на ротационен принцип.

АНИМАЦИЯ
Амфитеатърът с 450 места е сцена за нашите професионални актьори и танцьори, с които доброто настроение е гарантирано! Насладете се на разнообразната ни спортна и развлекателна програма за възрастни и деца.

СПОРТНИ ИГРИЩА
Хотелът предлага разнообразни спортни съоръжения на обща площ от 2 000 м2: тенис корт, игрище за футбол и комбинирано игрище за волейбол и баскетбол за тези, които обичат да останат активни по време на своята ваканция.

БАСЕЙНИ
Целодневно ослънчените четири открити плувни басейна са разположени по двойки (за възрастни и за деца) във всеки от богато озеленените два двора обособени между основната сграда и прилежащия анекс. Гостите могат да избират според техните предпочитания – зона за отдих, където могат да се отпуснат и да се насладят на своята почивка или активна зона, където ще бъдат забавлявани от нашия анимационен екип.

ДЕТСКИ КЛУБ
Децата са много специални гости в Aква Парадайз Ризорт. Комплексът разполага с два детски клуба и площадка с обща вътрешна и външна площ от 330 м2, където ще намерите всичко, от което се нуждаят Вашите деца, за да се насладят на една забавна почивка. Двата детски басейна на открито и единият в закритата част са обособени с различна дълбочина според (за различни възрастови групи) и са целодневно на разположение на всички малки гости.
ВИЖ 360°
 
ЗОНА С ИГРИ
На обширна територия (общо 340 м2) са разположени три плей зони с маси за билярд, тенис на маса, зала с разнообразни модерни интерактивни игри и нощен блок с четирипистов боулинг (общо 600 м2).

БОУЛИНГ
Боулингът е добра възможност да се позабавлявате със семейството и приятелите си! Нашите 4 писти са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали. Да се впуснете в играта и да покажете своите умения, е най-приятният начин да разпуснете вечер.



Спорт:

Спа център и релакс

Модерният спа център предлага широка гама от процедури за красота и здраве на площ 800 м2.

ЗАКРИТ БАСЕЙН

(включени в цената)

ДЖАКУЗИ

(включени в цената)

ТЕРМАЛНА ЗОНА

(включени в цената)

РЕЛАКС ЗОНА

(включени в цената)

ФИТНЕС ЦЕНТЪР

(включени в цената)

МАСАЖИ И ТУРСКА БАНЯ

(срещу допълнително заплащане)

ФРИЗЬОРСКИ САЛОН

(срещу допълнително заплащане)

САЛОН ЗА КРАСОТА

(срещу допълнително заплащане)

ЗАЛА ЗА ЙОГА И ГИМНАСТИКА

(срещу допълнително заплащане)







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер